MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
14 Şubat Sevgililer Günü Özel
Aşk (sevgililer gününe özel)

Aşk (sevgililer gününe özel)

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  14 Şubat Sevgililer Günü Özel Forumunda Bulunan  Aşk (sevgililer gününe özel) Konusunu Görüntülemektesiniz. AŞK (SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL) En büyüğü 10 yaşında olan bir grup afacana "aşk nedir?" diye sormuşlar... işte cevaplar: Aşk, sevgilimizle aramızda bir sürü kötü şey meydana gelmeden önce hissettiğimiz şeydir. ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 04-03-2009, 12:50
Ax!!Sh£yTaN isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özel Üye

Standart Aşk (sevgililer gününe özel)

AŞK (SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL)

En büyüğü 10 yaşında olan bir grup afacana "aşk nedir?" diye sormuşlar... işte cevaplar:

Aşk, sevgilimizle aramızda bir sürü kötü şey meydana gelmeden önce hissettiğimiz şeydir.

Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu. Dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu. Bence aşk budur.

Sizin adınız size aşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adınızı söylediği zaman "benim ne güzel adım var" diye düşünürsünüz...

Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevdiğimiz insanın kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır.

Aşk, biri sizi ne kadar kırmış olsa da sırf o üzülür diye ona kötü birşey söylememektir.

Aşk çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten birşeydir.

Aşk, annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduğunu kontrol etmesidir.

Aşk, sevdiğimiz insan birşey söylüyorsa yılbaşı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir.

Senden nefret ediyorum dediğimiz birine ilerde aşık oluruz.

Aşk sarılmaktır... Aşk öpüşmektir... Aşk "hayır" demektir.

Aşk sevgilimizin her şeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir.

Aşk kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis ten daha yakışıklısın" demektir.

Aşk, köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır.

Aşk, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri sevgilimize söylemek ama söylerken başkalarına yakalanmamaktır.

Birine aşıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar.

Eğer aşık değilseniz "seni seviyorum" demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "seni seviyorum"deyin, hem aşıksanız hem de "seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp.

Aşk siz üşüseniz ve sevdiğiniz insan üşümese bile belki üşür diye çıkarıp paltonuzu ona vermektir.

Aşk kırmızı pabuçlarınızdan daha çok sevdiğiniz birine karşı hissettiğiniz şeydir.

Aşk evlenip çocuk sahibi olmaktır.

Aşk en çok sevdiğiniz yiyeceği size veren kişiye karşı hissettiğiniz şeydir.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz