![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Ahmet Enes'ten Veda... Konusunu Görüntülemektesiniz. merhaba, bu bir veda yazisidir. ya da yeni bir bulusmaya merhaba.. 17 aralik 2009 itibariyle turkiye'den ayirilip baska bir ulkeye, amerika'ya yerlesiyorum. kismetse.. donusum ne zaman olur bilmiyorum ama bir ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| merhaba, bu bir veda yazisidir. ya da yeni bir bulusmaya merhaba.. 17 aralik 2009 itibariyle turkiye'den ayirilip baska bir ulkeye, amerika'ya yerlesiyorum. kismetse.. donusum ne zaman olur bilmiyorum ama bir albumle donmeyi umut ediyorum. kuvvetle muhtemel bayram oncesi son radyo programimi da yapip mikrofondan da veda edecegim sizlere. veda demek istemiyorum aslinda. cunku yine hep buralarda olmaya calisacagim yeni bestelerle, siirlerle.. dondugumde ne bulurum ya da donebilir miyim bilmiyorum. yeryuzunde gercek bir sevgiye sahit olduysam sayet, o da, beni hic gormeden, bilmeden, sadece dinleyerek bana "yuregi guzel insan" diyenlerin sevgisidir. ben, bu duyguyu bana yasatan herkese, sarki yaptiran, yazdiran, sevdigim ya da sevdigimi zannettigim tum kadinlara, gelenlere, gidenlere, sevenlere ya da sovenlere, bilenlere ve bilmeyenlere, gunesin her sabah dogusuna, her gun batisina, denize, kuslara ve en cok da beni hic yalniz birakmayan ve birakmayacak olan sarkilara tesekkur ederim. umarim hep guzel bir adam olarak hatirlanirim ve unutulmam. umarim unutturmaz yaradan. gun gectikce eksilmeye, kirlenmeye, azalmaya mahkumuz. dilerim en az "azalanlardan" oluruz. siz siz olun, kendinizi kalbinizin sahibinden baskasina teslim etmeyin. ileride bir gun, gercek olmus hayallerle, tekrar bulusup gorusmek umidiyle.. guzel kalsin hersey ve herkes!.. ahmet enes |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |