![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Boş Kümeler (Şiir) Konusunu Görüntülemektesiniz. ben her adım attığımda dışarıya omzumdan tutup soğuk bir elle beni yolumdan çeviren bir şeyler var siz bilemezsiniz neden bu delilikler, değişiklikler ve neden bu yok olası yalnızlık biriniz anlasaydı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ben her adım attığımda dışarıya omzumdan tutup soğuk bir elle beni yolumdan çeviren bir şeyler var siz bilemezsiniz neden bu delilikler, değişiklikler ve neden bu yok olası yalnızlık biriniz anlasaydı beni yalnız olmazdım zaten yıldızlarla yön bulmak kâşiflere kalsın ben düşe-kalka ilerlemek istiyorum bazen aç kalırım, bazen gözümden yaş eksik olmaz ama ben aklımda bir soru işareti kalsın istemiyorum beni yargılayan sözleriniz var beni sevmeyen bakışlarınız hepimiz aynı bedenin ufak parçalarıyız ben bunu sizden önce anladım sadece bu farkımız biliyorum ne adım kalacak geride, ne bir tohumum, ne bir lokma rüyamda gördüklerim keşke gerçek hayatım olsa hiçbir sıfatı yakıştıramadım ben bana tek bir sıfat bile fazlaymış oysa karmaşık hallere düşmedim bizzat karmaşık hallerin içinde doğdum çözüm yolu yazılmamış kitabımda bir çıkış için çırpındım yıllarca herkes mutsuz ve mutlu olmak; kendini kandırmaktır en başta hayat, mutluluğa bir tuzaktır işte böyle başlayıp bitecek neyle meşgul olursan ol neye bağlanırsan bağlan neyi seversen sev ne yaparsan yap ne görürsen gör böyle başlayıp sona erecek ne doğru diye bir şey var ne de yanlış herkes kendi potasında eritiyor ve algılıyor hayatı kimseye bir şey anlatmaya çalışma herkes kendi anlayıp, kendi kabulleniyor ölümü benim hayallerim senin karasularında anlamsız kalıyorsa birlikte olmamız bir şey değiştirmez senin hayatının sınırları benim hayatımın kümeleri için kesişen değil boş küme olur ve sen inan bunu anladığında iş işten geçmiş olur! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |