![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Bir Daha (Şiir) Konusunu Görüntülemektesiniz. susuyorum çünkü konuşacaklarımdan daha fazla susacaklarım ne kadar susarsam, o kadar varım.. ezbere aldım yangınlarımı tecrübe koydum aldanışların adını ve külfetsiz bir aşkın ucundan tutup galip ilan ettim kör duygularımı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| susuyorum çünkü konuşacaklarımdan daha fazla susacaklarım ne kadar susarsam, o kadar varım.. ezbere aldım yangınlarımı tecrübe koydum aldanışların adını ve külfetsiz bir aşkın ucundan tutup galip ilan ettim kör duygularımı gördüm ki sen kördüğümden de ötesin ne geçmiştesin ne bugündesin içimin bir yerlerinde belki acıktığımda belki yalnız kaldığımda aklımın bir köşesindesin seni bıraktığım yerdesin... utanıyorum içimin canavarlarından bu kaçıncı tüketişim bilmem kaçıncı hazzı kaçıncı derya bu kirlettiğim kaçıncı kaldırım sevdiğim.. beni anlama anlamaya çalışma toparlanıp gitme gideceksen gelme ve tutmayacaksan söz verme istemem hiçbir vefa dinlemem seni anlatan bir şarkı daha.. burası ne soğuk, ne sıcak ne siyah var burda, ne beyaz ne ben benim aslında, ne de sen kendinsin aslını bilmezsin aklımı çelersin durup, söylenir kalkıp, gidersin seni anlamam anlamaya çalışmam ne giderim ne gelirim ne de söz veririm ben istemem hiçbir deva ve söylemem seni anlatan bir şarkı daha... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |