![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Bir Bana İki Sana (Şiir) Konusunu Görüntülemektesiniz. hem var hem yok gibi bir şey bu yanımda olmaların kaybolmaların içime umut ve serinlik koymaların oysa bir adem ve havva sebep gösterilmektedir varoluşumuza hayatı anlamak ve anlamlı yaşamak belki ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| hem var hem yok gibi bir şey bu yanımda olmaların kaybolmaların içime umut ve serinlik koymaların oysa bir adem ve havva sebep gösterilmektedir varoluşumuza hayatı anlamak ve anlamlı yaşamak belki mümkündür kısıtlı aklımızla bir de sen gelsen yanıma beraber çıksak arşa çakılsak göklerden toprağa aynı trene binsek ve gitsek uzağa her uzak yakındır nasılsa ağlamaz bile gözlerim sözlerim seni konuşur ağızlarda dökülen saçlarım gibi dökülmekte takvim yaprakları minnetim var tanrıya o yazdı seni bana ve yaşattı hükmünce yüreğimde öpülesi sevilesi bir çocukluk kaldı yüzümde soğuk ayaklarım ve kış gelmiş aklıma aklım sende kalsın çünkü sen de varsın hatırımda güllerle süsleyemesem de yollarını en güzel gülüşlerimi dağıtırım yüzümden geldiğince hesap yapmıyorum artık elde ne kaldı diye ne varsa onu yaşıyorum sessizce ve hem gülüp hem ağlayabiliyorum gönlümce hatalar ve cezaları büyük yer tutuyor insan ömründe ne yazık ve ne güzel ki dönüş yok geriye her şey yerinde güzel biliyorsun belki sevdiğinden daha çok seviliyorsun cevaplarımı sende gördüm sormadan soruları güzelliklere gebedir belki diye sevdim acıları büyüttüm acıları ve büyüdüm acılarla kocaman bir yürek var yüreğinin tam karşısında gel damarlarımızı birleştirelim yürek kardeşi olalım seninle sorma ne kadar seviyorsun beni diye gördüm ki seni iki düşündüysem kendimi bir kere düşünmüşüm düşününce |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |