![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Başındayım Henüz (Şiir) Konusunu Görüntülemektesiniz. her şeyin başındayım henüz ya da ortasındayım ama sonuna bir kez varılacak bu yolun ve ben patikalarda ölmek istemiyorum aklımı meşgul eden tüm sorular bir yana dursun gerçekten düşünürse aklım ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| her şeyin başındayım henüz ya da ortasındayım ama sonuna bir kez varılacak bu yolun ve ben patikalarda ölmek istemiyorum aklımı meşgul eden tüm sorular bir yana dursun gerçekten düşünürse aklım anlamın anlamsız olduğunu keşfediyor çürük ya da sağlam bir elma arasında fark yok aslında ne bilek ne de yürek gücüyle altından kalkılamaz bu yükün mesela beni bırakıp gitmen bile acıtmadı böylesine sen şimdi kimbilir nerde... patikalarda ölmek istemem demiştim kendime zaman akıyor ellerimden geçiyor hep ve her an bir şeyler uçurumlarla dolu bu yaşam alanının içindeyim nasıl sağ kalacağını bilmiyor kalbim hem sağdan, hem soldan ve her yandan hücuma maruz kalıyor umursamaz isterse aklım boşvermek ne büyük acizlik oysa bu soğuğun üşümesi olur bir de belki hasta düşer anılar boş anılar... kalbime soruyorum sevdin mi diye sevdim ama boşver diyor kalbim de hasta düşer belki boş kalbim... dolu kalbim... hep dolan hiç boşalan kalbim.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |