![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Aşkın Umudu (Şiir) Konusunu Görüntülemektesiniz. eskiyen resimleri ve tüm hediyeleri dün gece attım çöpe kalbimi bir durakta daha bırakmış bulundum küfürler çıktı ağzımdan kalmadı aşka dair hiçbir umudum.....
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| eskiyen resimleri ve tüm hediyeleri dün gece attım çöpe kalbimi bir durakta daha bırakmış bulundum küfürler çıktı ağzımdan kalmadı aşka dair hiçbir umudum.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ya gel ya da bitsin icimdeki sen umudu ... | ShEyMa... | Sizin Kaleminizden | 11 | 12-17-2009 19:26 |
| Kötü Şiir Enflasyonuna Bir Şiir Tepkisi - Tahsin Şimşek | F L y | Makaleler - Köşe Yazıları | 0 | 06-27-2009 18:25 |
| Bir Aşkın Hesaplaşması! | Funda | Candan Ünal | 1 | 05-25-2009 11:44 |
| Umudu kuşanip geldim...sicakliğim sevdamdir... | Funda | Aşk | 0 | 05-02-2009 01:22 |
| Aşkın Hiç Hali (Şiir) | Funda | Ahmet Enes | 0 | 03-30-2009 09:54 |
| GMT +3 Saat: 15:15. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |