![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Aşkın Hiç Hali (Şiir) Konusunu Görüntülemektesiniz. ta en başından başlasam anlatmaya sonu bellidir zaten her aşk doğası itibariyle bitmeye mahkumdur bazen sen.. sana anlatmak istediğim hiçbir şey yok kapından her geçişimde aklıma her düşüşünde içimi ezip ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ta en başından başlasam anlatmaya sonu bellidir zaten her aşk doğası itibariyle bitmeye mahkumdur bazen sen.. sana anlatmak istediğim hiçbir şey yok kapından her geçişimde aklıma her düşüşünde içimi ezip giden o şey neyse şite onu anlatmaya gerek yok... sen onu, bunu bilmezsin onları ve daha birçok şeyi ben bilirim mesela sen bir tutam saç arayıp da bulamadığında çıldırmış olamazsın hiç.. sonra sevgilinin ellerini tutmak yerine kendi ellerini birbirine geçirip parmaklarını kırarcasına haykırmanın ne demek olduğunu anlayamazsın etrafındaki insanlar gözünün içine baktığında "gidin başımdan, çok kahpe bir aşktan çıktım, yorgunum, beni rahat bırakın" demeyi düşünmüş olamazsın bir sıcak söz, biraz şefkat arayıp da bulamadığında kendini boş tesellilerle avutmuş olamazsın sen sevgin için her şeyden vazgeçmeyi göze almış olamazsın birkaç damla gözyaşı dökersin belki onlar da bana değil, yine kendin içindir sen.. sana anlatmak istediğim hiçbir şey yok hiçbir şey... |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (04-04-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |