![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Anladın mı (Şiir) Konusunu Görüntülemektesiniz. en derinde buldum hep, ne aradıysam soğuk çökünce bir çift sıcak el arar ya insan tufanımsım sen benim.. aklımın kilitlerini çözebilirsin her derde deva verebilirsin üşüyen ellerimi ısıtabilirsin ama masal ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| en derinde buldum hep, ne aradıysam soğuk çökünce bir çift sıcak el arar ya insan tufanımsım sen benim.. aklımın kilitlerini çözebilirsin her derde deva verebilirsin üşüyen ellerimi ısıtabilirsin ama masal bu ya bir de bakmışım ki çekip gitmişsin... korkuyorum ben korkmamam gerekirken öyle efsanelerim de yok benim yalnız ucu kırık hayallerim tadı güzel sevmelerim ve direnişlerim var tutup bir ucumdan yamamaya çalış beni sustur kanayan dillerimi istemem kardeş saçmalığı sevgilin gibi gör ve kendi cennetine satma beni! bak ben sen için vazgeçtim meleklerimden düşünemiyorum bile nehiri, denizi kendi cehennemimde bırakma beni! tuzaklarım hazır tuzaklarına düşmeye gözlerim yaşarır istersen seninkiler yaşarmasın diye ama bunun adına sevgi deme basit kalır bu kelime olsa olsa intihardır bu benimki ölmesin hiçbir güzel kadın kendi darağacında diye... öyle çok sancısı var ki zihnimin ne bir devan olabilir ne su serpebilirsin bu aciz şairin kalbine sanma zararsın gönlüme zira zararın olamaz kendinden başka kimseye benim ellerim çok ihtiras gördü çok döküldü dudaklarımdan, "seni seviyorum"lar yalan yere bir sende anlam buldu bu cümle sevinme ve sanma hoşsun gönlüme bilirim manasızdır her kelime söylenmişse yalan sevgi üzerine... şimdi gördün mü ne çoksun içimde ne kadar sen'im ben aslında anladın mı her yolun neden sana çıktığını neden sende karar kıldığımı? |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
SerkaN (04-04-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |