![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Ahmet Enes - ben.. ( şiir ) Konusunu Görüntülemektesiniz. ben mümkün olduğunca unutmaya çalıştım ne varsa görmezden geldim hatta yüzümü çevirdim farklı tablolara gördüm ki unutmak, kendini kandırmak olsa olsa... ben her sabah bir bardak çayla bir de demli ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ben mümkün olduğunca unutmaya çalıştım ne varsa görmezden geldim hatta yüzümü çevirdim farklı tablolara gördüm ki unutmak, kendini kandırmak olsa olsa... ben her sabah bir bardak çayla bir de demli sigarayla kimyamı bozuyorum hala ömüre zulmetmek bu olsa gerek farkına vara vara... ben en güzel cümlelerimi alıp yanıma en bilmediğim dillere olan kıyaslarıyla üstümde nasıl durduğuna bakıyorum ama saçmalamak, bundan öteye geçemez kanımca... ben her gece geçen saatin hızıyla ömür hesabı yapıyorum tutarsızca yaşadıklarımı, yaşamak istediklerimle tartınca görüyorum ki hayal kırıklığı, başka bir şey olamaz bu dünyada... ben sevdiğim her şeye bir isim verip birbiri ardınca hangisini daha çok sevdiğimi düşünüyorum aptalca bu gel-git'lerde hep böyle kararsız kalınca anlıyorum aşk, özlemekten özlem gidermek üç-beş saniyeden öteye geçmez aslında... ben ben'li cümlelere savaş açtım cesurca tüm diğer insanlar uyurken gece karanlığında kendimi vuruyorum kendi elimle, dört duvar arasında öldükçe biliyorum ki her ölüm, bir başka derde deva... ben sıkıldım artık "ben" olmaktan, bir başıma dağına göre verilirmiş kar, evet ama dağ uzakta, kar kararmakta ben hep başka birilerine, bilmediğim bir yerlere özlem duymakta her insan her iyiliği kendine, her kötülüğü başkasına yontmakta nefisler nedense hep benliklerin önüne konmakta ziyafeti çeken beden değil, kürkler.. sofralarda yüzler hep anlamsız bir şeylere gülüp, oyalanmakta insanlık alıp başını, doyumsuz bir hırsa bel bağlamakta ben ağlamakta.. ben ağlamakla.. acı ama.. anlamsızca hayret ediyorum, bunca mucizeye hayretsiz bakan gözlere hala ben başımı göğe dikip büyük bir gururla kirlenmediğime şükrediyorum, bunca zaman sonrasında... siz, yine de, ben'i biriktirin şarkılarla ve bozdurup bodurup dinleyin ayrı ayrı masallarda... Ahmet Enes mart 31, istanbul |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |