![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Enes Forumunda Bulunan Ben Bu Yüzden Vazgeçtim Kafiyelerden (Şiir) Konusunu Görüntülemektesiniz. tek dileğim gömülmekti avuçlarına orda ölsem bile ne gam cehaleti istedim çünkü en büyük mutluluktur hiçbir şey bilmemek belki biraz sıcaklık ve güzel kokular istedim hem kadınlar bilmez ki nasıl ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| tek dileğim gömülmekti avuçlarına orda ölsem bile ne gam cehaleti istedim çünkü en büyük mutluluktur hiçbir şey bilmemek belki biraz sıcaklık ve güzel kokular istedim hem kadınlar bilmez ki nasıl güzeldir öpmek bir kadını bir çocuğu sevmek nedir bilmez bir çocuk her an kanımda dolaşan ve yaralı kalbime pansuman olan tek "Allah" ne büyük eksikliktir oysa kendini bilmemek kışın yazı, yazın kışı dilemek bitip yeniden başlamak ne zor şeydir herkes öksüz aslında hayal kurmayı bilen ve onların peşinden giden herkes öksüz aslında ben geriye dönmem sen bana istediklerimi vermeyince ben başka isteklere meylederim içim sızlamaz dökülen yapraklar için şiir yazmam yaralı kırlangıç için ağlamam hatta sevinmem bile bilsem ki ömrüm uzayacak çünkü ölmek kavuşmaktır ve bu dünya yalnız bir gölgelik mekandır uzundur yazmadım onca yazdım da ne değişti alemde gerçi ne değişir değişse bile her şey alemde benim başım duman ya üstüme var benim ya da git başımdan ben çok şey söyleyebilirim bir gidenin ardından ama susmak en kolay anlatıştır çoğu zaman beni duyamazsın açsan da kulaklarını, zorlama kendini bulan kimsenin ihtiyacı kalmaz bir dosta beni anlayamazsın, kendini hırpalama her istediğin olmayacak, alışmaya bak buna beni hissedemezsin kalsan bile yanımda her an başka bir alemdir insan, unutma ve herkes bir başka dünyadır bu dünyada bir dünya kadar kıymetlidir her ayrı dünya çoğu zaman aklına takılacak sorular, gözyaşları birikecek avucunda o an dur bir bak arkana arkana baktığın an kadar kısa bu dünya ve her kısa dünya O'nda birleşecek sonunda ben bu yüzden vazgeçtim kafiyelerden hepsini sildim, attım, geçtim düşüncelerden ben bu yüzden takıldım kaldım o yegane noktaya hani tam kaybolacağı anda yeniden beliren yüksek tepelerden... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |