![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Selim Forumunda Bulunan Bu bir külün hikâyesidir Konusunu Görüntülemektesiniz. BU BİR KÜLÜN HİKÂYESİDİR Yanmayı başarmış bir gönlün hikâyesi Yanan her gönül bir gün geri döner Yandığı gözlerin tam ortasına Bu bir külün hikâyesi Bazen bir sigaranın dumanında Bazen sevgiliye ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| BU BİR KÜLÜN HİKÂYESİDİR Yanmayı başarmış bir gönlün hikâyesi Yanan her gönül bir gün geri döner Yandığı gözlerin tam ortasına Bu bir külün hikâyesi Bazen bir sigaranın dumanında Bazen sevgiliye giden bir mektubun kenarında Yüreğin anlıyor beni, hissediyorum Şarkı öyle söylüyordu değil mi? Biraz kül biraz duman o benim işte Kerem misali yanan o benim işte Bir gecenin ucunda Gemilerin, sahile vardığı o ışık benim Bir korum, yanıyorum Artık bir külüm işte Yanmayı başaran her odun hikâyesidir, Her gönlün Bir külün hikâyesi Gece büyür hayatın yorgunluğu çöker insanın üstüne Bazı geceler sanki daha da uzar Varmaz sabaha Hep bir ateş yanar, hep bir yürek Hep yarım kalmış bir sevda vardır Sevdanın yarısı hep diğer yarısına ağlar Yaşanmamışlara yanar Azalıyorsam sebepsiz değil Bir külün hikâyesidir bu Yanmayı başarmış Mutlu bir gönlün hikâyesi Ahmet Selim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |