![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Selim Forumunda Bulunan Aşk bilinçli bir deliliktir - Ahmet Selim Konusunu Görüntülemektesiniz. AŞK BİLİNÇLİ BİR DELİLİKTİR Her ayrılıktan sonra edilen yeminlerin Hazin sonuyuz biz Bozulan her yeminin intikam anı Bu acıyı göğsümüze emanet bırakan el Cendereden geçirip sınıyorsa bizi Tarifsizlik lügatinin Önsözünde ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| AŞK BİLİNÇLİ BİR DELİLİKTİR Her ayrılıktan sonra edilen yeminlerin Hazin sonuyuz biz Bozulan her yeminin intikam anı Bu acıyı göğsümüze emanet bırakan el Cendereden geçirip sınıyorsa bizi Tarifsizlik lügatinin Önsözünde dahi geçiyorsa ismimiz Adımız anıldığında Efsaneler çatlıyorsa hırsından Bil ki sebepsiz değil birlikte bilinmekliğimiz. Sessizce kurtuluverirsin ya hayattan Ansızın bir makas yerinde İçindeki gümbürtüyü susturan dudakların Acıya devredince anlatma işini Ruhunun bam teli bir şarkıya gebedir artık Soruyordun ya işte nedir diye gözyaşı Gözyaşı dediğin sözdür Göz dediğin saz Sen susarsında konuşur ve aşkı anlatır biraz Seninle susmayı öğrendiğimiz gün Sorsalardı bana sever misin diye yeniden Dudaklarıma vurulan perçinleri yırtar Ve yine evet derdim Bedeli ne olursa olsun Emin ol yine sürerdim kervanlarımı çöle En çok biz olurduk bedeli En çok kalbimi diri diri sökerlerdi yerinden Ve sonra yeniden göğsüme koyup Bana yine seni sevdirirlerdi Sonrası, sonrası yok Aşktan büyük acı yok sevgili… İsteyerek seçtiğimiz ayrılıktı Aşk kendini seçtirmezdi Ve yine öyle oldu Sarf ettiğim bilenmiş her cümle İmbiğinden süzülüp gelse de sevdanın Bana ait değil Hayalime koyulan bu sana benzer siluet Göğsümü harmanlasa da durup durup Bil ki bana ait değil Bil ki ben de sana ait değilim Sadece bu acı bize ait Ahmet Selim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |