![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ahmet Selim Forumunda Bulunan Biz - Ahmet Selim Konusunu Görüntülemektesiniz. BİZ Güneşi kurup yatmışsan eğer Zaman denen zehriyle uyandırıyor saatimin akrebi Bak yine bir sabah güneşi kadar dakik Tabiat gibi hazırım uyanmaya uykularımdan Müjdelerle geldim Güzel günlerle geldim En göz ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| BİZ Güneşi kurup yatmışsan eğer Zaman denen zehriyle uyandırıyor saatimin akrebi Bak yine bir sabah güneşi kadar dakik Tabiat gibi hazırım uyanmaya uykularımdan Müjdelerle geldim Güzel günlerle geldim En göz alıcısını desteledim duygularımdan senin için Yüzümün rengini sana verdiğim için Halimi sormaz oldum aynalara Bir yudum su gibi Hasret kaldım gülmelere Umudumu bıraktım ya hep sonralara Ruhumun yokuşları alıştı artık bu kaymalara Bir gölge gibi saklanıyordum ışıklardan sen gelmeden Yaşıyordum Hem yaşamadan hem ölmeden Işığın bir selam getirdi ya gülmeden Memleketimden şehrimden Kendimden Birikmiş kahkahalarımı o yüzden saldım Yoksa aklım başımda Deli değilim ben El feneri kadar bile olsa Aydınlık aydınlıktı Kaçtım ya o pek sevdiğim kuytularımdan Kendimi yaban koydum ya senin için Mecbursun Dinleyeceksin Dinlemelisin Göğsümden bir damar sızıyor bak Bak sular çekiliyor kuyularımdan Toz tutmuş hayatımı silmelisin Kurumadan içimdeki kaynak Derdimi dinlemelisin Bir imtihan oluyorduk Ve dünya oyalıyordu beni sen uyarmadan İçime bir el gibi deyiyordu her hüzzam şarkı Daralıyordu odalar İçim daralıyordu Eşyalar üstüme üstüme yürüyordu Ama bir taş gibi metanetini koruyordu inadım Bir fotoroman kadar donuktu belki hayatım Lakin ben çok sahici oynuyordum Bir sen anladın ya sahteliğimi Belki de o yüzden sana böyle bağlandım Kim bilir Belki Naftalinli dolaplar gibi eskiler kokuyordu her yer Ve yer yer eski zamanlar geçiyordu yanımızdan omzumuza çarparak “Ah ulan! “dediğimiz hayaller geçiyordu Bir meyhur gibi yıllar Gözümüzün içine baka baka içiyordu bizi Ve her dakika Biz de bir eski zaman hikâyesi oluyorduk aslında Zaman şanslıları seçiyordu hayat oyununda Zaman başkalarını seçiyordu Biz birbirimize küsmeye mahkûm edildik Benim sırtım çıplaktı Seninse ipek böcekleri koza örmüştü tenine Yine de ikimiz de ezilmedik mi Hani farklı dünyalardandık biz Fazladan bir şey kaldı mı birimize Akçeler belimize ağır gelse de Aslında hepimiz birer baldırı çıplağız Yanlış zamanda da gelmedik hayır Hayır biz yanlışız Düşman yüreğimizden vurmuş bizi İçimizden vurmuş Şarapneller sevgimize deymiş Kaşlarımıza deymiş göz bebeklerimize Yüreğimizin kanını Gözümüzün akını Aşk denen feri almış Hatıralarımızı çalmış düşman Eski fotoğraflarımızı çalmış Komamış ki bizi bize Omuz omuza olmayalım diye Onca yükü asmış omuzlarımıza Ve çitleri yıkıp bir domuz gibi Mındar edip şehrimizi koyup kaçmış Ben düşman diyeyim ona Sen de şeytan fark etmez Yaban koymuş ya bizi aynı diyarda Gülen yüzleri karartmış ya Aslını çalmış da hayatımızın Negatifini yakmış Kopyasını yutturmuş ya Daha ne istiyorsun Zulmü görmek için kan mı istiyorsun hala Damarlarındaki kanı bile çekmiş ya Bir zaman ne de mutluyduk biz Hep böyle gider sarhoşluğuyla İmtihanı unutmuşuz biz Şimdi vurmaktan sızlıyorsa dizimiz Bil ki yine sebep biziz Ve artık bırak şu şahlanma rüyasını Hayaller kuracak zamanda değiliz biz Bir merhem sürüp dizimize emeklemeliyiz Yürümeyi çoktan unutmuşuz biz Biz deyip geçme Biz bir zaman engin deryaydık Bakma sefilliğimize Hala vardır içimizde birkaç yorgun dalga Hoş şimdi gavur dilek tutup İçimize bozuk para atsa da Biz deyip geçme İkimizden başlar bizlik Seller kopup dağdan gelse de Gözümüzün buharındadır aslı Sel dediğin iki damla gözyaşıyla başladı Ne olur biz deyip geçme İmtihan mı oluyorduk Sen ne bilirsin “Son beş dakika” komutuyla uyanmayı Herkes hayatını yazmışken sayfalara Kapkara bir kağıda yazacak yer bulamamayı Sen ne bilirsin hatıraları Sen ne bilirsin yalnız kalmayı Bütün omuzlar deyecek gibiyken omzuna İnsanların göz kaçırmalarını Sen biz deyip Bizi bizden ayırıyorsun Fotoğraflarımızı yırtıyorsun Bilmezsin ki Eski resimler küserse birbirine Bir daha asla barışmaz Ok deyen yerden kan kardeşi olmuşuz O yüzden hala sırtımızda vardır bir eski yara Ve işte şu en sıkıntılı anımızda Ne olur biz deyip geçme Şimdi hatalarımı antreye asıp Odama umutlarla giriyorum Biliyorum ne edersem hep kendime ediyorum Pişmanım günahlarımdan Yorgunum hatalarımdan Ve sen yüzüme vurma Aynalar gösterin yüzümü yeniden İçimde fişekler patlıyor Ve muştular büyütüyorum senin için Biliyorum bir ölü gibi gidiyorum yaşamaya Ama bil ki şimdi Teklifsiz koşar adımlarla Seni yaşatmak için ölmeye gidiyorum... Ahmet Selim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |