MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz
MavizeL Cafe :)
Anketler
Sebebi Yokken Gideni Affedermisiniz?
Anketimiz: Sebebi Yokken Gideni Affedermisiniz?(önce yazıyı oku)
Affederim secenekleri acgrafik numarasikapattemizle 4 30.77%
Affetmem secenekleri acgrafik numarasikapattemizle 9 69.23%
Diğer (belirtiniz) secenekleri acgrafik numarasikapattemizle 0 0%
Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Sebebi Yokken Gideni Affedermisiniz?

MavizeL Cafe :) Kategorisinde ve  Anketler Forumunda Bulunan  Sebebi Yokken Gideni Affedermisiniz? Konusunu Görüntülemektesiniz. Farklı bı anket hazırlamak ıstedım umarım begenırsınız..Yazıyı okuduktan sonraki düşüncelerinizi merak edıyorum.. Gitmek zorunda oldukları için gidenlere değil sözüm,aşkı oyun sananlara,sadece kendilerinde yürek olduğunu sananlara...Kendi mutluyken geride kalanları görmeyenlere, gözü ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 07-07-2009, 22:04
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart Sebebi Yokken Gideni Affedermisiniz?

Farklı bı anket hazırlamak ıstedım umarım begenırsınız..Yazıyı okuduktan sonraki düşüncelerinizi merak edıyorum..

Gitmek zorunda oldukları için gidenlere değil sözüm,aşkı oyun sananlara,sadece kendilerinde yürek olduğunu sananlara...Kendi mutluyken geride kalanları görmeyenlere, gözü kör olanlara..

Sizler asla,sebepsiz yere gidişinizden,havada kalmış bahanelerle terkedişinizden sonra arkanızda yalnız kalanların acıklı durumuna şaşırmayın.Anlayışsız ve duygusuz olanlarınızı gördük,tanıyoruz.Biz gidişinizin ardından biz içi acıyanlar,elbette bunu da atlatır ve tertemiz yüreğimizle bunları da aşarız.Ama siz bocalayın kararsızlığınızda ve ciddiyetsizliğinizde..

Hele benim için ne cok ağlayan var,peşimden koşan ne cok diye hiç kibirlenmeyin.Öylelerinizi de gördük..Yalnızlık bir gün sizi öyle bir bulur ki kalabalıkta bile içinizde onu hissedersiniz,ama o gün geldiğinde alaya aldıklarınız da olmayacak yanınızda artık..

Gönlünüzü herkesin çekim kuvvetine vererek,canınızın istediğine istediğiniz zaman yakınlaşıp,istediğiniz zaman uzaklaşıp terkederek,başkalarının duygularını hesaba katmadan hareket edenler,size gelince,bu yaptıklarınızı dünyayı etrafınızda döndürmek ve güçlü olmak sanmayın..Asıl güçlü olmak savaşabilmektir.Ama aciz olduğunuzu gördük..Çünkü gerçekten sevmenin ne olduğunu bilemezsiniz.

Unutmayın,böyle aşk oyunlarıyla zaman gecirenler,arkanızda bırakarak hiç uğruna terkettikleriniz kaybetmedi siz kaybettiniz.Ardınızda kocaman yürekleri bırakarak sahte heveslere koşmanız size elbet bir gün zarar verecek.

Unutmayın,kız ya da erkek olun,siz değilsiniz söz verip tutmayarak bıraktıklarınızı ağlatan..Sizlerin içlerinde açtığınız yaralardan dolayı gözyaşı döker onlar,size değil.O yaralar kapanmayacak,binbir sancıdan,bunalımlar ve kaçışlardan sonra kapansa da her daim sizden sonra hayatlarına girenlere güvensizlik olarak gözüken yara izleri haline gelecek.İşte bunun için ağlar sebebsiz yere bıraktıklarınız...

Öyleyse anlayın bunu aşk oyunu oynayanlar..Geride gözleri yaşlı kalanlar değil siz,sonsuza dek kaybettiniz..!!!

Konu Funda tarafından (07-07-2009 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.
Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti..
*Yalancı BahaR* (07-08-2009)
  #2 (Mesaj Linki)  
Alt 07-07-2009, 22:15
AYIŞIĞI isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fundanın Meleği (:

Bana o acıyı verdikden sonra affetmem!
AYIŞIĞI Kullanıcısına Teşekkür Edenler :
  #3 (Mesaj Linki)  
Alt 12-10-2009, 00:13
ShEyMa... isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

affederim, gelsin ... //
  #4 (Mesaj Linki)  
Alt 12-11-2009, 13:32
Moonay isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mavizel Team

affedemem

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz