![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

| Anketimiz: sizce kim gitmeli...?( birden fazla seçeneğe oy verebilirsiniz...) | |||
| tarkan | | 1 | 12.50% |
| hande yener | | 1 | 12.50% |
| şebnem ferah | | 3 | 37.50% |
| hayko cepkin | | 1 | 12.50% |
| atiye deniz | | 2 | 25.00% |
| murat dalkılıç | | 0 | 0% |
| murat boz | | 2 | 25.00% |
| gülşen | | 0 | 0% |
| hadise | | 0 | 0% |
| ziynet sali | | 0 | 0% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
MavizeL Cafe :) Kategorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan 2o11 Eurovision'a Kim Gitsin...? Konusunu Görüntülemektesiniz. 2010 Eurovisionda MaNgayla 2. oluşumuzun ardından şimdi akıllarda 2011 Eurovisiona kim gidecek sorusu var... bunu çok isteyende var kariyerine zarar vereceğini düşünüp korkanda... sizce kim gitmeli......
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| 2010 Eurovisionda MaNgayla 2. oluşumuzun ardından şimdi akıllarda 2011 Eurovisiona kim gidecek sorusu var... ![]() bunu çok isteyende var kariyerine zarar vereceğini düşünüp korkanda... sizce kim gitmeli... ![]() |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Emre Aydını Göremedim Ufaktır tefektir ama sesi güçlüdür ...... Ben emre diyorum Sebnem feerah ikinci terciğim olur...
|
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
şebo'm gitsin tabiki de ![]() alternatif olarak ta atiye diyorum... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |