![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

MavizeL Cafe :) Kategorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Sevgilinle Hangi Havada Yürümek Daha Romantik Konusunu Görüntülemektesiniz. MERHABA ARKADAŞLAR SİZCE HANGİ HAVADA SEVGİLİNLE YÜRÜMEK DAHA ROMANTİK YORUMLARINIZI VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 1)Güneşli, sıcacık bir havada yürümek; kuşlar, ağaçlar, çiçekler.. 2) Hafif serin bir yaz yağmuru altında yürümek tabi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| MERHABA ARKADAŞLAR SİZCE HANGİ HAVADA SEVGİLİNLE YÜRÜMEK DAHA ROMANTİK YORUMLARINIZI VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 1)Güneşli, sıcacık bir havada yürümek; kuşlar, ağaçlar, çiçekler.. 2) Hafif serin bir yaz yağmuru altında yürümek tabi ki 3) Şakır şakır yağan yağmurda birbirinize sarılarak tek bir şemsiye altında yürümek 4) Soğuk bir havada ona ceketini vererek veya onun ceketini giyerek yürümek 5)Sisli, hafif puslu bir havada sahil kenarında gizemli bir şekilde yürümek 6) Benim için farketmez, yeterki onunla yürüyeyim 7) Diğer (Belirtin) |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye Şeb-i İfrad İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-30-2009), SerkaN (09-22-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| 6) Benim için farketmez, yeterki onunla yürüyeyim onun varlığı yeter zaten |
| ђ@η∂є Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (06-14-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Şakır şakır yağan yağmurda birbirinize sarılarak tek bir şemsiye altında yürümek (: |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Benim için farketmez, yeterki onunla yürüyeyim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |