![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

| Anketimiz: Hangi süper güce sahip olmak isterdiniz? | |||
| Görünmez olmak. | | 1 | 6.67% |
| Zaman içinde yolculuk etmek. | | 0 | 0% |
| İnsanların aklını okumak. | | 5 | 33.33% |
| Geleceği görmek. | | 0 | 0% |
| Ölümsüz olmak. | | 0 | 0% |
| İnsanları iyileştirmek. | | 0 | 0% |
| Zamanı durdurmak. | | 2 | 13.33% |
| Uçmak. | | 1 | 6.67% |
Bana lazım değil süper güç filan,ben kendim zaten süperim (:
| | 4 | 26.67% |
| Diğer varsa belirtiniz... | | 2 | 13.33% |
| Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
MavizeL Cafe :) Kategorisinde ve Anketler Forumunda Bulunan Hangi süper güce sahip olmak isterdiniz? Konusunu Görüntülemektesiniz. Hangi süper güce sahip olmak isterdiniz?Bu güçle neler yapmak isterdiniz? Sebepleriyle birlikte açıklarsanız daha iyi olur......
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hangi süper güce sahip olmak isterdiniz?Bu güçle neler yapmak isterdiniz? Sebepleriyle birlikte açıklarsanız daha iyi olur... |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Sükut-u Hayal İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-31-2009), Terk-i (05-31-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İlk önce ben yanıt veriyim bu soruya Bana lazım değil süper güç filan,ben kendim zaten süperim... ![]() ![]() Ne ihtiyacım var süper güce falan b en zaten süperim ![]() ![]() |
| Sükut-u Hayal Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Her olayda ihtiyac duyduğum her süper gücü yaratabilme süper gücünü isterdim |
| Terk-i Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| zamanı durdurmak; ellerinizin arasından akıp geçen o anı sonsuza kadar yaşamayı istediğiniz de aklınıza gelir.. özel bir andır, duygusaldır, belki de asıl mutluluğu bulduğunuz andır o an..heyecandan kalbiniz hızla atar, çok istersiniz hep o anı yaşamayı ama başaramazsınız..mantığınız sizi engeller..sonuçta hayat da ellerinizin arasında o an gibi akıp gidecektir..onu da durduramadığınız gibi zamanı da durduramayacaksınız.. bu size üzüntü verecektir..belki de acı..duygularınız bunu istemiyecektir..gözünüzü kapatıp açtığınızda kendinizi başka bir yerde bulacaksınızdır..ama sonuçta zaman akıp gitmezse belki de gerçekten bu anların -zamanların- değerini anlayamayacaksınız..belki de herşeyin çözümü olan zaman, aktıkça size yardım edecektir.. karmaşık bir durumu teşkil ettiğinin farkındayım.. |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| insanların aklını okuduğunuzda herkese hükmedebilirsiniz... |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-31-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |