![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Herkes bu aşkı anlatmalı (F & U ) Konusunu Görüntülemektesiniz. Hadi yaşayamadığım yılları yaşat bana Yeniden çocuk olayım seninle Yaramazlık yapayım Bir ayıcık al bana Yumuşacık olsun Sarılıp uyuyayım Canım sıkılınca kulaklarına asılayım Sonra bir beyaz top alalım Dükkanın önünden ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hadi yaşayamadığım yılları yaşat bana Yeniden çocuk olayım seninle Yaramazlık yapayım Bir ayıcık al bana Yumuşacık olsun Sarılıp uyuyayım Canım sıkılınca kulaklarına asılayım Sonra bir beyaz top alalım Dükkanın önünden geçerken Ama dur hemen alma Onu elde etmek için önce ağlamalıyım "Sırası değil şimdi!.." demelisin Oturmalıyım kaldırıma Başımı öne eğmeliyim Sonra diz çökmeli Sarılmalısın bana "Ağlama..." demelisin Elinle silmelisin yaşlarımı Asılan suratıma bakıp kocaman gülümsemelisin "Sen iyice abarttın bu işi..." demelisin Sonra... Sonra... "Cimcime hangisini istiyorsun bakalım?" diye sormalısın Gitmeliyim dükkanın en köşesindeki yere Ardımdan gelmelisin sessizce Tam işte bu diyecekken Arkamda bulmalıyım seni Sımsıkı sarılmalısın Sonra dudaklarıma bir öpücük kondurmalısın Kaçamak olmalı ama Kimse görmemeli Senden,benden başka Kimse bilmemeli Daha da çocuk olmalıyım seninle Eve gider gitmez bahçeye çıkmalıyım Seni de çekmeliyim yanımda ama Top oynamalıyız Öyle ya Süs diye almadık bunu değil mi? Çocuklaşmalıyım iyice Çocukluğumu yaşatmalısın bana yaşayamadığım çocukluğumu Bir senin keşfedebildiğin O "cimcime" yanımı Düşmelisin yere Oynarken Gülmeliyim sana Hani derler ya Pişkin pişkin Sonra içim acımalı birden Cız diye Koşmalıyım yanına "Gördün mü cimcime? Düşürdün beni be!" Demelisin Biraz şakacı biraz kızgın Az da naz yapmalısın bana Sonra sarılmalıyım sana sıkıca Elinden tutup kaldırmalıyım Hani tam kalkacakken Öpmelisin beni yine Sarılmalısın Sımsıkı "Tatlı cimcimem..." diye Sonra annen gelmeli Bizi öyle çocuk gibi gördükçe Gülümsemeli "Deli şeyler sizi!.." demeli Sonra yanımıza inip Bir sana bir bana sarılmalı Bir oğlum demeli,öpmeli saçlarından Bir kızım demeli , öpmeli alnımdan Sonra "Torun istiyorum ben, sizleri de onunla büyüteceğim." demeli Gülmeliyiz, üçümüz birden Alay konusu olmalıyız koca eve Herkes bizi anlatmalı Herkes bizi konuşmalı Aşkımızı Arada bir kavga da etmeliyiz seninle Mesela... Mesela "Bu çorapların ne işi var burda?" demeliyim sana "Yorgundum aşkım, öylece çıkarmışım unutmuşum kaldırmayı." demelisin Ve ilk kez yapıyor olmalısın bunu Ve tabii son kez Ama kavga etmeliyim seninle Hem, Kavga edelim ki anlayalım değerimizi Ama kısacık sürmeli Kısacık Sonra küsmeliyim sana Koltuğa oturmalıyım Surat yapmalıyım Yine çocuklaşmalıyım hani Gelip yine gönlümü almalısın benim Sonra "Ben küstüm sana, hep küsüyorsun." demelisin Öpücük istemelisin Gülmeliyiz yine Sonra çocuğumuz olmalı Hani o anlattığım hayalimdeki kız çocuğu Her kelimesini beklemeliyiz onun Bazen kıskanmalıyım seni Hani kız çocukları babayı daha çok severmiş ya "Bak!" demeliyim "Unuttun hemen beni..." Sonra ,sonra gelip demelisin ki "Onu sen verdin bana ikinizin yeri de bambaşka. Bak yine başladın cimcimelik yapmaya kızıyorum ama." Sonra bir de kardeş lazım bizimkine Bir kız bir erkek olmalı diyorduk ya Ev şenlenmeli Anneni de üzmemek lazım değil mi? Erkek torun bekler o da Ve doğmalı Cin gibi olmalı Bazen bana saç baş yoldurmalı Kız benim işime karışırken Oğlan da seni çıldırtmalı Oturup ah vah etmeliyiz onlardan Tatlı tatlı Büyümeliler sonra Aşklar yaşamalılar Evlenmeli Torunlarımızı vermeli bizimkiler elimize Sonra yaşlanmalıyız ama hep çocuk kalmalıyız Hala,yeri geldi mi Seninle bahçeye çıkıp top oynamalı Yine muzurluklar yapmalıyım Sen de benimle Benim seninle olduğum kadar çocuk olmalısın Dedim ya sevgilim Herkes bu aşkı anlatmalı Dilden dile dolaşmalı Hatta kıskananlar olmalı ***Not: "Başlangıcım Ortam Ve Sonum Olmalıydın" isimli şiire naziredir. |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Başlangıcım Ortam Ve Sonum OlmalıydınBaşlangıcım Ortam Ve Sonum Olmalıydın Başlangıcım ortam ve sonu olmayıldın bu ömrün 8 Yaşında aşık olmalıydım sana orta okulda bir birimize bakmaya utanmalıydık senle Lisede el ele tutuşup sahilde gezmeyi ögrenmeliydik senle Sonra ilk öpüşmemizi gerçekleştirmeliydik sahilde kuytu bir köşe bulup kimse görmesin diye saga sola bakınarak ve filimlerde gördügümüz gibi yaparak Birbirimize sarılarak atlatmalıydık o heycanı Başlangıcım ortam ve sonum olmalıydın sen benim Üniversiteye gitme zamını geldiginde aynı yeri tuttura bilmek için birlikde ders çalışmalıydık Bir birimize ben sensiz hiç bir yere gitmem gerekirse okumam deyip kenetlenmeliydik Bazen sen bensiz kalacaksın diye sarilip en yakın kız arkadaşına aglamalıydın Bense toplayıp mahalleden arkadaşları kafayı çekmeliydim bir güzel Sonra arayıp seni sarhoş mayhoşluguyla seni seviyorum demeliydim Üniversite bitimi Nişanlanmalıydık seninle şöyle aileler arasinda yapilan bir söz olmalıydı Askerlik gelip çattıgında son 1 hafta kala Saniyemizi bile birlikte geçirmeliydik o son bir hafta 1 saat gibi gelecekti zaten Otogara geldigimizde ben herkezle selamlaştıktan sonra en son otobüsün kapasında seni görmeliydim Gözlerinin içine baktıgımda koşarak gelip sımsıkı sarılmalıydın bana Aglamaya başlayıp ne olur beni seviyorsan gitme demeliydin Zindan etmeliydin bana o otobüsü birtürlü binmek istememeliydim Biz birbirimize sarılmış öylece etrafa aldırmadan dururken Mavinin sesi duyulmalıydı beyfendi otobüsün kalkma zamanı geldi Sonra geçip oturup koltuguma camdan baktıgımda Seni aglamaktan bitap düşmüş halde annenin ve kız kardeşinin kollarından tutup sana destek oldgunu görmeliydim Askerde durmadan telefonla konuşmalıydık mektuplarımızı özlemle beklemeliydik Bazen seni göremiyorum diye huysuzlanıp başka erkeklerle konuşuyorsundur diye Boş yere kızmalıydım sana benim huyumu iyi bildigin için alttan alıp yatıştırmalıydın beni O gün gelmiş askerlik bitip geri döndügümde yine o beni ugurladıgın otogarda Otobüsten indigimde karşımda çocuklar gibi oynayıp zıplayan sevinçten deli olmuş bir halde bulmalıydım seni. Sımsıkı sarılmalıydın bana 10 dakka 20 dakka öylece kalmalıydık otogarın ortasında Bir kumsala gidip uzanarak saatlerce öpüşmeliydik senle çok özlemiştik bir birimizi çünki Başlangıcım ortam ve sonum olmalıydın Sonra evlilik var tabi En güzel gelin ve en yakışıklı damattık biz harika geçmeliydi dügün İşten eve geldigimde kapıyı açıp bir gülümsemenle tüm yorgunlugumu almalıydın Birgün sana birşey söyliycem deyip ellerimi tutarak hamileyim demeliydin Baba olucam diye havaya sıçramalıydım bende Ne kadar bebek giyimi ve oyuncagı üzerine kurulu dükkan varsa gezmeliydik En güzel çocuk odası bizim olmalıydı ben farklı bir renk istemeliydim sen farklı Kavga etmeliydik bu yüzden küsmeliydik birbirimize sen benimdedigim olacak ben annesiyim çünkü demeliydin Bende ya ben neyim bostan korkulugumu bende babasıyım demeliydim Sonra gülüşerek karar vermeliydik hangisini alıcagımıza Sen evde bir şeyler kaldırdıgında agır birşeyler kaldırma Bebegi düşüreceksin dedigimde Bebek geliyorya beyfendi papucumuzu dama attı demeliydin küsmeliydin bana Sonra yine tatlı bir barışma faslı olacaktı tabi Küçük dokunuşlarla başlayan... Dogum günü gelip çektiginde sen ameliyat odasında sancı çekerken bende dışarıda sancı cekecektim Her türlü duyguyu birlikte ve İLK olarak yaşamalıydık seninle Daha sonra bebegimiz dogdugunda ilk önce annemi diyecek babamı tartışması başlamalıydı Bir zaman sonra aşkımızın meyvasını okul önlükleri içinde görecek ve gururlanacaktık Hatta onun evlendigini görecek çocuklarını sevecek ben dede sende anane olcaktık Şimdi soruyorum sana Başlangıcım olamadın belki ama ortam ve sonum olurmusun ? |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |