![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan İstanbul Yarın Sen Kokacak Konusunu Görüntülemektesiniz. İstanbul yarın sen kokacak...Yarın günlerden sen olacak Uyanır uyanmaz bir sen çekeceğim Seni saat onbeş geçe Ve sen..Bir bardak çay içersen deniz kenarında Ve Buruk bir tat hissedersenişte o ben…olacağım.İstanbulda ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İstanbul yarın sen kokacak...Yarın günlerden sen olacak Uyanır uyanmaz bir sen çekeceğim Seni saat onbeş geçe Ve sen..Bir bardak çay içersen deniz kenarında Ve Buruk bir tat hissedersenişte o ben…olacağım.İstanbulda bakarsan ağaçların yeşiline Göreceksin gözlerimiDenizin rüzgarları saçlarına vurursa eğer Bilki Saçlarını okşuyorumdur ozaman.Martıların seslerini duyarsan iyi dinle....Sana benden haber getiriyorlardır Bak onlara gülümse. Martıların her kanat çırpışlarında Sana el sallıyorum ![]() Ve seni özlüyorum Bir Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. dinlersem eğer...İçinde İstanbul olmalı...İstanbulun içindede sen Özlemlerinde ben.... Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Gözlerinin mavisinde Sende tutkulu...Sende tutuklu Ve sen bana an kadar yakın...Ve sen bana çok uzaktasın..Yarın günlerden sen Yarın gördüğüm herşeyde sen Dinlediğim her Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..da sen İçindede ben İçtiğim suda yediğim yemekte sen Ve kime baksam sen olacaksın Ve yarın senli bir güne yürüyorum Ve yarın seni doya doya içiyorum………….Şunu hiç unutma Akrep ile yelkovanın her öpüşmesinde Bende seni öpüyor olacağım….Bugün benim doğum günüm ve seni çok seviyorum Feridun Erdoğan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |