MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
Aşk
Aşk Yemini

Aşk Yemini

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  Aşk Forumunda Bulunan  Aşk Yemini Konusunu Görüntülemektesiniz. Bugün olduğu gibi yarın da, yarından sonra da, Ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine… Seni bir ömür seveceğime… Kelebeklerin renklerinin insani büyülemesi gibi, yarınımda da hep sevginle yasayacağıma… En ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 09-07-2009, 11:13
Prenses isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
Devri ( M ) eziG

Thumbs up Aşk Yemini

Bugün olduğu gibi yarın da, yarından sonra da, Ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine… Seni bir ömür seveceğime… Kelebeklerin renklerinin insani büyülemesi gibi, yarınımda da hep sevginle yasayacağıma… En yakin dostun, en yakin sırdasın, en yakin arkadasın olacağıma… Sıkıntının sıkıntım; üzüntünün üzüntüm olacağına… Her kızgın anini çiçeğe dönüştüreceğime… Her üzgün anında tebessümün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma… Yanında olmadığım ve varlığıma ihtiyacın olduğu her anda bir rüzgar olup seni saracağıma… Gözümün gözüne deydiği her an; sana yeniden asık olup seni dünden de fazla seveceğime… Yasam boyu her sabah sana asık olarak uyanacağıma… Sen uyurken sana bakıp, Sen ve Ben için dualar edeceğime…Hasta olduğun zaman sana çorba yapacağıma… Seni asla üzmeyeceğime…Bilmeden seni kırdığım zaman hemen özür dileyeceğime… Beni tanıdığın gün, benden gördüğün neyse, ömrünce ayni beni göreceğine… Sevgimin asla değişmeyeceğine… Sevgimin asla azalmayacağına… Bilakis her gün büyüyen bir sevgiyle sana daha da çok bağlanacağıma… Seni asla ihmal etmeyeceğime… Senin sadece 14 şubat`ta değil, 365 tane Sevgililer Günü`n de 365 tane ismin olacağına… Sana yalan söylemeyeceğime… Başkalarının yanındayken seni asla unutmayacağıma… Elini usul usul, korka korka tuttuğum o ilk gündeki ayni heyecanı hep yasayacağıma… Bir ömür senin elini bırakmayacağıma…
Bir ömür Canim olarak kalacağına… Tüm balonları senin için gökyüzüne salacağıma… Tüm çiçeklerde seni göreceğime… Her satırda seni yazacağıma… Seni çizeceğime ve sana sesleneceğime… Hiç bir şeyin, hiçbir zaman senin önüne geçemeyeceğine… Her günün bir öncekinden daha güzel olacağına… Her anin unutulmazlık zincirine bir yenisini ekleyeceğime… Sana her zaman ASKIM, UYUZ diyeceğime… Seni sonsuzluk kadar çok seveceğime… Seni, SEN olduğun için seni seveceğime…

Seni Bir ömürden de öte seveceğime…
Seni Seviyorum diyeceğime… AND ICERIM

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz