![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Vazgeçilmezim Konusunu Görüntülemektesiniz. SENDEN VAZGEÇMEK MÜMKÜN MÜ SENİ DELİ GİBİ SEVERKEN BENDEN NASIL VAZGEÇMEMİ İSTİYORSUN Kİ SENİ ÖLESİYE SEVERKEN BİLİRMİSİN SENSİZ AKŞAMLARIMIN SABAHI OLMADIĞINI BİLİRMİSİN SENSİZLİĞİN BANA NE KADAR ACI OLDUGUNU BİLMEZSİN TABİ ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| SENDEN VAZGEÇMEK MÜMKÜN MÜ SENİ DELİ GİBİ SEVERKEN BENDEN NASIL VAZGEÇMEMİ İSTİYORSUN Kİ SENİ ÖLESİYE SEVERKEN BİLİRMİSİN SENSİZ AKŞAMLARIMIN SABAHI OLMADIĞINI BİLİRMİSİN SENSİZLİĞİN BANA NE KADAR ACI OLDUGUNU BİLMEZSİN TABİ NERDEN BİLECEKSİN Kİ O ZAMAN ŞİMDİ DUY ŞİMDİ GÖR BEN SENSİZ NE BİR HAYAT NEDE BİR YAŞAM DÜŞÜNEMİYORUM BU YÜZDENDE SENDEN VAZGEÇEMİYORUM VaZgEçİlMeZiM Konu AYIŞIĞI tarafından (09-10-2009 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Konu başLığı. |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| cokk qusell emeqinee saqlıkk ... /!\ |
| 2u2um Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Prenses (09-11-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |