![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Bir Kez Değil , Bin Kez ''Git'' Konusunu Görüntülemektesiniz. Git! Git ve bir daha dönme Kalbimi kanatmaya… Ellerini… İçimi yaktığın gün bıraktım Git! Git ki!.. Bana dokunama… Git! Git ve düşünme beni Ve benli günlerini.. Yalnız bırak eski dünyalını ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Git! Git ve bir daha dönme Kalbimi kanatmaya… Ellerini… İçimi yaktığın gün bıraktım Git! Git ki!.. Bana dokunama… Git! Git ve düşünme beni Ve benli günlerini.. Yalnız bırak eski dünyalını Git!… Seni bekleyen yeni dünyalıya Git! Git ve bana acıma Sevgimi kahrolası bir pazar günü… …özgür bıraktım Git! Git ki yalnızlığımı anla! Git! Git ama sakın ağlama Sevgi dolu gözlerimi arama! Gün gelir serçe parmağım bile olmaz… Sana uzanan. Hemen git… Git ki!…Son sözümü hiç duyma…. Git! Git ama soru sorma Son kez son bir kez deme bana Sarılma! Git! Git ama iplik iplik yaş dolu gözlerime bakma! Git! Git ama Benden çaldığın ümitlere ihtiyacım olursa Bir gün çıkarım karşına… Git! Git ki! Pişmanlığını yaşa! Git! Bir bekleyenin varsa Geç kalma… GİT! Saat çok geç olmadan Sıcak ellerimiz birbirine dokunmadan (bilirsin sıcak elleri bırakmak zor gelir insana) Git! Beni yeterince ağlattın Git de onu ağlatma Git ona! Git ama beni hiçbir zaman unutama! #ALINTI... Konu NrgS tarafından (09-14-2009 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. |
| NrgS Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
2u2um (09-14-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |