![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Yokluğunda yok olmadım. Konusunu Görüntülemektesiniz. Yokluğunda yok olmadım.. Eskisinden daha da güçlüyüm, yıkılmadım terk edilişlerin ardından Ve artık hayatta acıtamıyor canımı. Yokluğuna alıştığımdan beri değişen çok şey oldu hayatımda.. Mesela aşka olan inancımı yitirdim, Sevmelerin ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Yokluğunda yok olmadım.. Eskisinden daha da güçlüyüm, yıkılmadım terk edilişlerin ardından Ve artık hayatta acıtamıyor canımı. Yokluğuna alıştığımdan beri değişen çok şey oldu hayatımda.. Mesela aşka olan inancımı yitirdim, Sevmelerin ardından akan gözyaşlarımıysa çoktan dindirdim. Şimdiyse yaptığım çocukluklara gülüyorum sadece, Nasıl bir yalan, nasıl bir acı olduğunu bilsem düşmezdim bu hatalara, Eminim.. Bazen iyide olmuş diye düşünüyorum. İhanet, kin ve sonsuz duyulan nefret neymiş öğrendim sayende, Ve bir yaş daha büyüdüm sen ne kadar kabul etmesen de! Ha birde uçurum kenarında yaşıyorum artık. Bırak yarını, bir dakika sonra ne olacağını düşünmeden, Ölüme bir adım kala yaşıyorum tüm yaşantımı.. Şu yalan hayatta tek gerçeğim oldu yalnız geçirdiğim saatler. Acıda olsa mutluyum işte, Kahkahalara boğulamasam da gülümsetiyor yaşadıklarım. Gör işte, yoksun ama mutluyum.. Bir şekilde ayakta kalmayı başarabildim. Artık ne varlığın yeter, ne de yokluğun koyar bana. Demem o ki; gelme, gelme bundan sonra!.. Hasibe Demirkaya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |