![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Anmayacağım Adını. Konusunu Görüntülemektesiniz. Ne çok büyütmüşüm gözümde seni ve sevdanı Değmezmişsin be şerefsiz! Şimdi fark ettim yalanını Ömrümce saklarım mı sandın da işledin günahını Bittin işte beynimde ve yüreğimde, daya bakalım kafana silahını ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Ne çok büyütmüşüm gözümde seni ve sevdanı Değmezmişsin be şerefsiz! Şimdi fark ettim yalanını Ömrümce saklarım mı sandın da işledin günahını Bittin işte beynimde ve yüreğimde, daya bakalım kafana silahını Acıtmayacak artık canımı senden geriye kalanlar Sen değerini belirledin, kim bilir benliğini kime satarlar Benim kadar sabırlı olamazlar, üç günde bir köşeye atarlar Yaşattıklarını görüpte, yaptıklarını dilden dile yayarlar Hak etmiyorsun artık sen, sevinmeyi ve mutlu olmayı Dilerim Allah'ımdan sana da yaşatsın unutulmayı Elbet bir gün sana da öğretirler vefasızlar ağlamayı Bundan böyle düşünmeyeceğim seni, anmayacağım adını Hayattaki her şey gibi sende yalandın, sevginde Söylediğim onca laftan sonra pişman oldun belki de Dönüp arkama bakmam, yüzüne tükürmem bile Çünkü öğrendim artık şerefsiz! senide, karakterini de.. Hasibe Demirkaya Konu F L y tarafından (09-26-2009 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |