![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan İhtimaller. Konusunu Görüntülemektesiniz. Yine akşam oldu, Yalnızlık çöktü üzerime Gelmeyeceksin bilirim, Yinede bekledim saatlerce. Bir umutla baktım pencereden, Ama gelmedin beklenen sen. Gelmeyi istiyordun, ama gelemiyordun Belki de beklenildiğini bilmiyordun İyi yönde ihtimallerim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Yine akşam oldu, Yalnızlık çöktü üzerime Gelmeyeceksin bilirim, Yinede bekledim saatlerce. Bir umutla baktım pencereden, Ama gelmedin beklenen sen. Gelmeyi istiyordun, ama gelemiyordun Belki de beklenildiğini bilmiyordun İyi yönde ihtimallerim vardı hep Gelmek istemeyeceğini düşünmedim Belki de düşünmek istemedim. Söyle, beklenildiğini mi bilmiyordun Yoksa gelmek mi istemiyordun? Sensiz atmıyor bu kalp Sen olmadan tadı yok yaşanılanların Bir ben yok artık Sadece seni isteyen bir can, Sensizliğin ateşiyle yanan bir beden var, Geride kalan.. Ben benliğimi yitirdim, Benden çok, sen oldum Sen benliğini alıp, ortadan yok oldun Çaresiz kaldım, oradan oraya savruldum Söyle, sen miydin gitmek isteyen, Yoksa gitmene ben mi sebep oldum?.. Hasibe Demirkaya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |