![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Tükenen Hayatımın Şerefine. Konusunu Görüntülemektesiniz. Darmadağın oldum yine Tükendi sözler, Bir çıkmaza girdim ne çare İkna olmuyorum artık söylenen sözlere Gücüm kalmadı, Azalıyorum git gide. Neden diye soruyorum önüme gelen herkese Neden ben diyorum, çaresizce ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Darmadağın oldum yine Tükendi sözler, Bir çıkmaza girdim ne çare İkna olmuyorum artık söylenen sözlere Gücüm kalmadı, Azalıyorum git gide. Neden diye soruyorum önüme gelen herkese Neden ben diyorum, çaresizce Ellerimden tutan olmuyor, Kayıp gidiyorum göz göre göre Tek dayanağım ailem derken, Onlarda üzülmüyor artık, Nasihat edip, susuyorlar sadece Şu küçük yüreğim, kaldırmıyor büyük acıları. Zor geliyor artık,taşıyamıyorum olanları. Kimse sarmıyor açılan yaralarımı Sindim bir köşeye, Ağlıyorum sessizce ve bekliyorum yeni acılarımı. Bu yaşımda ağır ödüyorum yaşamanın hesabını Gücüm tükeniyor artık, Kaybediyorum bu yaşam kavgasını. Sevinsinler şimdi, çalsınlar sazlarını, Tükenen bir hayatın şerefine yaksınlar sigaralarını.. Hasibe Demirkaya Konu F L y tarafından (09-26-2009 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |