Benim Yaşadıklarımı Yaşayacaksın.
Uzun zaman oldu sen gideli.. O günden beri dönüp gelirsin diye bekliyorum. Aradan aylar geçti, ama sen gelmedin. Benimse döneceğine dair umudum kalmadı..
Dönsen de seni seven bir yürek bulamayacaksın bıraktığın yerde artık. Çünkü seni sevmekten vazgeçtim. Ne sana ne de bu aşka inancım kalmadı. Biliyorum, yine beni suçlayacaksın, bana yükleyeceksin bütün günahları. Bundan böyle ağır gelmez yaptıkların. Asıl ağır gelen, tüm direncime rağmen taşıyamadığım şey; bu umutsuz bekleyişti. Geç olsa da anladım büyük sevinçlerle çıktığım bu yolculuğun hüsran getireceğini ve vazgeçtim..
Diyeceğim o ki; gelme artık.. İstemem seni ve yalan sevgini. Ne acılara göğüs gerdim ben. Biliyorum ki zamanla bunu da atlatacağım. Hem de umutlarıma, hayatıma, hislerime yalan katmadan. Belki çok acıyacak canım, gözyaşlarım günlerce dinmeyecek belki.. Yine de sana dair her şeyi sileceğim yüreğimden, hayatımdan. Bu kadar kolay mı ? diyeceksin, biliyorum.
Hem de bunu sormaya ne kadar hakkın olmasa da ! Cevap vereceğim korkma, senin gibi soru işaretleri bırakarak çekip gitmeyeceğim bıraktığın yerden.. Elbette kolay değil bu denli güçlü bir sevdayı bir anda unutmak, yaşananları hiçe saymak. Nasıl azimle, yılmadan, yorulmadan ayağa diktiysem bu sevdayı; sana duyduğum nefret ve kinle öyle diz çöktüreceğim çaresizliğin önünde. Dermansız, savunmasız öylece bırakıp gideceğim seni. Kısacası; senin yaptığını yapacağım ve benim yaşadıklarımı yaşayacaksın!.. Hasibe Demirkaya
Konu F L y tarafından (09-26-2009 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.
|