![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Az şey mi ölmek kollarında sevgilinin.. Konusunu Görüntülemektesiniz. diyorum ! / illa imkansızı sevecek değilsin ya ? ama nerde ? / az şey mi sevgiliye sarılı bir kaç gece nisan yalancısı bir bahar eşliğinde sanıktır esmer yüzlü çocuklar ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| diyorum ! / illa imkansızı sevecek değilsin ya ? ama nerde ? / az şey mi sevgiliye sarılı bir kaç gece nisan yalancısı bir bahar eşliğinde sanıktır esmer yüzlü çocuklar öpüşürken bahçelerde aslına bakarsan koca bir şaşkınlık gizlidir gülüşlerinde......... aşksa pervasız sevişirmiş bu şehirde buğulu camlarda parmak izlerimiz saçlarım dökülümüş yatağın bir yerlerine hatırla nefesini nefesime üflediğinde tuhaftır bir baş dönmesi gövdense gövdeme sürtünmekte...... sol omuzumdan akıp geçerken sen kaç dudak izi şahittir gözlerinin kalbimi kanatarak geçtiğine.... der sanki " ben buyum işte " az şey mi ağlayan bir kadından çocuk sevinci çıkartabilmen turfanda meyva gibi değerli her içtiğinde aşkı dibe vurabilmen ve her kadınım dediğinde ayışığı gibi sevgi dolu bakabilmek gözlerine öyle ki; bağlıyken her şey pamuk ipliğine......... hadi; bu gece bu gece de dokun bana nasır tutmuş ellerinle anlamsız yaşları sil gözlerimde masum bir içgüdüyle arınıp bendenimden türküler söyle..... yeter ki gidip gelip bakma öyle........... son kez damarlarıma dayansın aşk ayinlerin yüzüme baksın kahverengi gözlerin seviyorum seviyorum desin dilin..... az şey mi bir erkeğin tanımsız bir aşk çizmesi gökyüzüne............. az şey mi ölmek kollarında sevgilinin............. Nebile Aydın Konu AYIŞIĞI tarafından (09-25-2009 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |