![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan üzülmüyorum acınası haline.. Konusunu Görüntülemektesiniz. ''Bir gün bana geri dön, bekleyeceğim seni..'' diyorsun, artık sana dönmem için hiçbir sebep yok, görmüyorsun beni bırakıp gittiğin gibi başkalarını terk etmemi istiyorsun söylesene, sen en az onlar kadar ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ''Bir gün bana geri dön, bekleyeceğim seni..'' diyorsun, artık sana dönmem için hiçbir sebep yok, görmüyorsun beni bırakıp gittiğin gibi başkalarını terk etmemi istiyorsun söylesene, sen en az onlar kadar kıymet biliyor musun? Değmez artık ellerin ellerime, dönüşü olmaz bu gidişlerin Göz yaşlarımın çaresiz sesini, bastırır utanmaz gülüşlerin Bilmem seninde canını yakar mı? Ümitsiz bekleyişlerin Yalvarsan da bitti her şey, görmez mi bana kör bakan o gözlerin Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım bundan böyle Bana söylediğin o yalan sözleri, git şimdi başkalarına söyle İçkiye vermiş diyorlar kendini, ne çok görmek isterdim seni öyle Sevinme! Pişman olduğumdan değil, keyfim yerine gelsin diye.. Hasibe Demirkaya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |