![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan pişmanlıklarım olmayacaksın..! Konusunu Görüntülemektesiniz. Pişmanlık duymadım hiç Evet belki düşündüm saatlerce, günlerce Ama neden diye sormadım, Sorgulamadım yaşananları Tek kelimeyle, çok güvendim sana. Sen benim en yitik anımda sığındığım limandın Sen dert ortağım, hayat ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Pişmanlık duymadım hiç Evet belki düşündüm saatlerce, günlerce Ama neden diye sormadım, Sorgulamadım yaşananları Tek kelimeyle, çok güvendim sana. Sen benim en yitik anımda sığındığım limandın Sen dert ortağım, hayat arkadaşım, Sen güvendiğim tek adamdın.. Ben sana bu kadar anlam yüklemişken Sende değerini bileceksin, bileceksin ki, Ona göre seveceksin.. Belki sende bana büyük anlamlar yükleyeceksin Sonra oturup saatlerce beni düşüneceksin.. Pişmanlığım olmayacaksın hiçbir zaman Aradan yıllar geçse, sen bırakıp gitsen de beni Değişmeyecek sana olan duygularım Neden ? diye sormayacağım hiçbir zaman kendime Arkandan lanetlerle anmayacağım seni İyikilerle çınlayacak kulakların Tükenmeyen sevgimle sızlayacak yüreğin.. Desem de kanma sözlerime Gidemeyeceksin yüreğimden başka bir yere Bundan sonra senin mekanın orası olacak İyi yerleş yüreğime, rahat et, Kıpırdayamayacaksın bir ömür boyu Sana olan sevgimle büyüyeceksin git gide Belki sığmayacak sevgin, zorlanacak yüreğim Yinede yaşayacağız ölesiye bu sevdayı Ama ayrı ayrı yüreklerde değil, Tek yürekte.. (03.10.08) Hasibe Demirkaya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |