![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan pişmanlıklarım olmayacaksın..! demiştim.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Pişmanlıklarım olmayacaksın demiştim ya sana Gör işte, pişman değilim hiç bir şeyden Yaşamak sebepsiz sen yanımda yokken Ben ölürsem üzülme, bir nefes çek derinden Hayatta kaybeden hep ben oldum Alıştım ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Pişmanlıklarım olmayacaksın demiştim ya sana Gör işte, pişman değilim hiç bir şeyden Yaşamak sebepsiz sen yanımda yokken Ben ölürsem üzülme, bir nefes çek derinden Hayatta kaybeden hep ben oldum Alıştım sandım yok oluşlara, yanılmışım Gidişinle yok oldum, perişan oldum Alışamadım, alışmaya da zamanım olmayacak Demiştim ya gidersen ölürüm diye Gittin sevgili, ölüyorum işte Sakın sen gelme cenazeme Ağlama arkamdan, seni çok sevmiştim deme Sen sözünü tutamadın, ben tutuyorum işte Seni seviyorum demiştim ya yalan değildi. Arkama baka baka gidiyorum sevgili Seni göremeyeceğimi ne kadar bilsem de.. Hoşça kal sevgili, hoşça kal.. Ağlama ! Bak ben ağlamıyorum Hoşça....... (31/10/08) Hasibe Demirkaya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |