![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan bir başkası.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Dün bir başkası vardı Senin olman gereken yerde. Sen sarmalıydın beni oysa Ama gittin.. Başka bir ten değdi tenime, Senin olan yüreğime Bir başka yürek dokundu.. Senin gözlerine baktığım gibi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dün bir başkası vardı Senin olman gereken yerde. Sen sarmalıydın beni oysa Ama gittin.. Başka bir ten değdi tenime, Senin olan yüreğime Bir başka yürek dokundu.. Senin gözlerine baktığım gibi , Bakamadım onun gözlerine Her seviyorum deyişinde canım yandı Lanet ettim gidişine, Anlasana .. Doldurmuyor kimse yerini Yakıştıramadım senden başkasını yüreğime.. Hasibe Demirkaya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 03:08. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |