![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Aşk Adında.. Konusunu Görüntülemektesiniz. H ayat pes dediğim anlarda A şk dedim son defa S eni çıkardı karşıma İ zmir isyan etti haritaya… B ekleyen kalbim artık E manet senin varlığına… D ur artık,yenildin ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hayat pes dediğim anlarda Aşk dedim son defa Seni çıkardı karşıma İzmir isyan etti haritaya… Bekleyen kalbim artık Emanet senin varlığına… Dur artık,yenildin dediğim anda Ellerin uzandı bana Masum bir tebessüm ardında İzmir isyan etti haritaya… Romantik bir ritim Karanlık yok senin adında… Aşkımın parladığı ilk anda Yandı İzmir,külleri iki dudakta Aşk bu yakar,aşk senin adında… Mehmet Mert ... |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 03:12. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |