![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Sen Hiç Aşık Oldunmu. Konusunu Görüntülemektesiniz. geçenlerde bir arkadaşim sordu. Ilk aşkini hatirliyormusun diye !. Yok dedim. Nasil ! Yok dedi şaşirarak. Hatirlamazmi insan ilk aşkini. Beraber gezdiğiniz yerleri, geçirdiğiniz ama bitmesini istemediğiniz zamanlari. Ilk öpüşmenizi, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| geçenlerde bir arkadaşim sordu. Ilk aşkini hatirliyormusun diye !. Yok dedim. Nasil ! Yok dedi şaşirarak. Hatirlamazmi insan ilk aşkini. Beraber gezdiğiniz yerleri, geçirdiğiniz ama bitmesini istemediğiniz zamanlari. Ilk öpüşmenizi, kokusunu, hattaa. Derken lafa girdim. Yok dedim. Ben hiç aşik olmadimki... Evet aşik olmayan, o hissi yaşamayan bilemezki. Ayni ben gibi. Arkadaşim gittikçe şaşiriyordu. Evlisin, çocuklarin, eşin, hatta göründüğü kadar iyi bir yuvan var. Düşündüm. Ben hiç aşik olmadimki... Bana verilen rolu çok iyi oynuyormuşum demekki. Iyi bir eş,iyi bir anne,iyi bir ahçi iyi bir hizmetçi. Belkide hamarat bir ev kadini. Ama ben hiç aşik olmadimki. Yaşamadimki ben aşk kaçamaklarini. Filmlerde görürdüm sadece. El ele tutuşmakmi ? En son babam tutmuştu elimi. Oda yillar önce ilkokula giderken. Hiç bir zaman bana kirmizi bir çiçek; ne pembesine beyazi hatta siyahi getiren olmadi. Bunca yilldir çok sevmeme ragmen, yatagimda bir tek karanfil göremedim. Saksida olan limonun çiceklenecegini hayal etim hep. Birinin bana sarilipta, seni seviyorum dediğini duymadi bu kulaklarim... Ben aşik olunacagini düşünemedimki. Sanki her şey hazirdi evrende. Bende emirle gökten gelmiştim. Kimse bana seninle olmak istiyorum demedi. Ben onun oldum. Neleri seversin diye sorulmadi. Bunlar senin dendi hep... Ayçicegi tarlasi gibi oldum. Güneş dogar bakarim. Taki batana kadar oldugum yerde. Sadece başimla. O güneşlerin doguşunuda, batişinidatek seyrettim. Halada tek seyrdiyorum. Bir omuz yoktu dayanacak... Yaşayamadim romantizmi duygusalligi. Hissetmedimki tenimde kadinligimi. Ne bir akşam yemeginde, ne bir davette. Bana kimse aşik olmadiki... Bu hayat iki kişilik degilmi idi. Niye hep tek yaşadim. Hani her şeyin dengi vardi. Geç oldu ama ögrendim. Aşk varmiş. Yaşanmali imiş. Benden sonra gelenlere, ve çocuklarima tek dilegim. Aşik olun ve aşkinizi söyleyin. Hissedin hissettirin. Ve... Bende aşik olmak istiyorum. Ona ulaşamasamda, dokunamasamda. Hayalimdede olsa,hissedemeyecek olsamda tenini. Haykirmak istiyorumtüm gücümle. Senin olmak istiyorum... Olmayacagini bile bile... Aşik olmak istiyorum. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Anqel İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
ShEyMa... (12-17-2009), the encrypted (10-20-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |