![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Aşk ÖyLe BirŞeydir Ki! Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir şeyler yapmalıyım senin için… Sen daha gözlerini açmadan doğan yeni güne, Toplamalıyım tüm çiçekleri sana, buketler yapmadan… Hepsini sermeliyim uzunca Takip etmelisin çiçekler hangi yollarda… Topladım inan bana tüm ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Bir şeyler yapmalıyım senin için… Sen daha gözlerini açmadan doğan yeni güne, Toplamalıyım tüm çiçekleri sana, buketler yapmadan… Hepsini sermeliyim uzunca Takip etmelisin çiçekler hangi yollarda… Topladım inan bana tüm çiçekleri Hepsi ruhumda… Bir şeyler yapmalıyım hep senin için, Hep sana ! İlla ki de sana… Yalnızlığını biraz hatırlatarak, Yalnızlığını biraz unutturarak, Gelmeliyim sana usulca … Kilitleyip kilitleyip ellerini,sıkmalıyım avuçlarımda, Ve kapatmalıyım gözlerini… sonrasını sorma ! İçimden geldiği gibi… Konu FdLya tarafından (08-10-2010 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir. |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye Anqel İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |