![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Seyret Sus Ve Bekle kalbim Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir dönence senle askımız bazen fırtına bazen tufanla geçen..Çok dönemeçler atlattı bu yürek geçti şimdi sessizliğe..Çok ağladı çok yoruldu zaman zaman ama duymadı kimse..Seyret sus dinle kalbim ve kanasan da ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bir dönence senle askımız bazen fırtına bazen tufanla geçen..Çok dönemeçler atlattı bu yürek geçti şimdi sessizliğe..Çok ağladı çok yoruldu zaman zaman ama duymadı kimse..Seyret sus dinle kalbim ve kanasan da sabırla bekle... Zamana bıraktım seni sadece susarak bekleyeceğim Beni neden niçin ve sebepsiz üzdüğünü elbet çözeceğim..Eğer olurda bir gün sendeki beni sendeki yerimi bulursam..Şunu bil ki ya mutlu olacağım yada sessizce öleceğim..Sen de yoksam silerim kendimi hayattan yaşamdan..Ararım sabırla sendeki beni beklerim sessizce derinden Şimdi yüreğim kendiyle hesaplaşmada kalbim bir dönence..Seyret sus dinle ve kanasan da ey kalbim bekle.. Neleri yaşadın neler yaşadım belki hesapsızca harcadık hayatı..Ben şimdi izle sus ve bekle diyorum kendime sıra sende..Göreceğim izlerken bulacağım sendeki beni elbette..Ekşinsem de kırılsam da sessiz kalacağım bu can senin için ölse de..bir uçurum kokusu bulaşmamalı sözlerime kulaklarım kısılmalı her sesi dinlerken sessiz olmalı yüreğim saklamalı hıçkırıklarını beklerken..sevilmek sevmek kadar önemli derler inanmam ben ama şimdi seyret izle sus dinle ve sabırla bekle kalbim sessizce alınıtıdr.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |