![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan 'Merhaba' yada 'Hoşçakal' arasında gidip geliyorum.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Özledim.. Sesini adını söyelemeyi bulduğun bir şarkı sözleriyı bana dinletmeni geceleri bana hikaye okuyarak uyutmanı.. Özledim işte ötesi varmı.. Yıkmak istiyorum bütün duvarlarımı.. Sana kayıtsız şartsız inanmak istyorum.. Ne garip ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Özledim.. Sesini adını söyelemeyi bulduğun bir şarkı sözleriyı bana dinletmeni geceleri bana hikaye okuyarak uyutmanı.. Özledim işte ötesi varmı.. Yıkmak istiyorum bütün duvarlarımı.. Sana kayıtsız şartsız inanmak istyorum.. Ne garip dimi birbirimize iki dudağının arasındaki boşluk kadar yakınız.. Bir o kadarda uzak.. Hem yara bandım hemde en derin yaramsın.. Her aradığında içim sızlıyor.. Her defasında açıp açmamak arasında gidip geliyorum.. Açarsam yine iki yabancı gibi konuşacağımızı üzülmüyormuş gibi üzerimizde eğreti duran mutlu görünümlü maskelerimizi takacağımızı biliyorum.. Ve her defasında yüreğime yenik düşüp açıyorum.. Senin 'bize dair' bitmeyen tükenmeyen umutların.. Benimse 'sana dair' kırgınlığım darmadağınlığım kararsızlığım güvensizliğim.. Akıttığım gözyaşlarını düşünmüyorum artık çektiğim kalp sızısınıda.. Sanki gün gelicek hepsi biticekmiş gibi geliyor neyi beklediğimi bilmeyerek bekliyorum.. Sana gelmek istiyorum.. Olanları içimden söküp atmak yeniden senli zamanlarda yaşamak istiyorum.. İçimi kemiren beni günbegün eriten şüpheden kurtulup sana gelmek istiyorum.. Ama.. Olmuyor yaşananlar öyle ha deyince silinmiyor.. Dilimin ucuna geliyor 'seni seviyorum' Söyleyemiyorum.. Meğer ne büyük nimetmiş yüzüne her baktığımda duyduğum güven içime dolan huzur.. Meğer ne büyük nimetmiş seni özgürce sevebilmek.. Bir yoldayım sanki iki ucuda uçurum.. Kurtulmak istiyorum çırpınıyorum faydası olmuyor.. Ne çığlıklarım nede yakarışlarım duyulmuyor.. Karanlıklar içinde kayboluyorum.. 'Merhaba' yada 'Hoşçakal' arasında gidip geliyorum.. alıntı.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |