![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Sükut demlenir dudak kıvrımlarıma. Konusunu Görüntülemektesiniz. Gecenin içinde, yatağında bir sağa bir sola dönüp yine de uyuyamayan özleminin kucağında, zihnime yapışmış kurtçukları eziyorum parmak uçlarımla. Ne bir sual ne de bulunamayan cevapları kemiriyor beynimi. Sanırım bu ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gecenin içinde, yatağında bir sağa bir sola dönüp yine de uyuyamayan özleminin kucağında, zihnime yapışmış kurtçukları eziyorum parmak uçlarımla. Ne bir sual ne de bulunamayan cevapları kemiriyor beynimi. Sanırım bu yüzden ayıkamıyorum -ayıkmak istemiyor olmam işin saman altı kısmı- Varlığından başka herşeyi soyunmuşum. Oraya buraya saçılmış kırıntılar gibi o, bu,şu. Neler olmuş böyle içime. Bu sarhoşluk bir şarkı gibi adını dolamış dilime. iki hece . Saat gibi. tik tak. tik tak. Zaman,mekan sıyrılmış zikrimdeyken sen. Kalbim dersen, iki kaşının arasına secdede, anlatılmaz bir haldedir. Ne zaman iki kelam edecek olsam kısalır cümleler. Eksiklik hissi anlamsızlaştırır sanki her kelimeyi. Sükut demlenir dudak kıvrımlarıma. Yaratılmış en tatlı suyun içinde ateşle yıkanmaktır payıma düşen. Şükrüm. Rüzgarım. Deliliğim. Ah sen, sen, sen. Herşey sen. Her yer sen. "Bilmem ki neylesem?" Sümeyye Şeker A. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |