![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Barış Cem Kaya - Gözleri Gülen Kadın -2 Konusunu Görüntülemektesiniz. Gülünce sen Kıskanırdı bahalar yeşili Katar katar yola koyulurdu erguvanlar Yüzünde menevişlenen renkler Çığ gibi büyütürdü şehrin gözlerini Ben sana “gözleri gülen kadın” derdim Her kadın gözlerinde intihar ederdi beni ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gülünce sen Kıskanırdı bahalar yeşili Katar katar yola koyulurdu erguvanlar Yüzünde menevişlenen renkler Çığ gibi büyütürdü şehrin gözlerini Ben sana “gözleri gülen kadın” derdim Her kadın gözlerinde intihar ederdi beni Senin dilinde travmatik bir septikti duruşum Ben o’na “sensiz geçen zaman ziyan” derdim Bilmezdin sen Ben de her saat Sabah’ın beşine kuruluydu Eşkali hüznünde saklı zaman katili bendim Biliyorum bir yerlerden çıkıp Nasılsın diyeceksin yine Sana yorgun, sana takatsiz, sana mecalsizim İçini döküyor yine İstanbul Yağmurlar yaprak dökümünde sulu sulu Ve ben seni üşüyorum Sakla bakışlarını Yoksa bu şehir kör kalacak Kaşifi benken gözlerinin Gülüşümü yaralama Sürmeni çek gözlerimden Başka bir dünyanın gözleri ile Ben iki kişilik ağlarım Haylaz terler dökülüyor sırtımın yuvasına Ve artık seni tanıyacaklar bakışlarımdan Eyvah ki Senin dünyandan şizofreni tanısı yapışacak yakama Ben ikliminde yanıtsız kalacağım Halimi soracak birileri müşfik dokunuşlarla Sana aciz, sana bikes, sana çaresizim Kendimi gözden geçirdim Sana geliyorum Fıtratıma ihanetim olursun gidersen Hantal duruşlu sözler isteme benden Adına sevdalı yürüyüşlerin yorgunuyum Kaskatı hasret kesildim adına Özlemine düğümlenip Sana çözülüyorum Bu son gelişimin adı başlangıç Bin yerinden bıçaklıyorum ipimi Bin düğümüm ah Tek çözülüşüm sen oluyorsun Akıl oyunlarına aklımsız oyunlar öğretiyor adın Adını ağzıma alamaya yelteniyorum Alkımsız kalıyorum Seni soruyor birileri Karşı yakayı gösteriyorum Seni gözlerimde suçüstü gammazlıyorum Elimde değil Seni kendimde, kendimi sende gizliyorum Satır aralarımda siluetin beliriyor Kendimi gözden geçiriyorum Sana düğümsüz, sana çözümsüz, sana dilsizim.. 25.05.2010 05:36 Bck - Barış Cem Kaya |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye YagmuRTaneSi İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |