![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Seni nasıl mı seviyom? Konusunu Görüntülemektesiniz. Beyazın karayı, sineğin yarayı, zenginin parayı sevdiği gibi seviyommmm Yemeğin tuzu, rakının buzu, maymunun muzu sevdiği gibi seviyommm Ördeğin kazı, güzelin nazı, aşığın sazı sevdiği gibi seviyommm Kuşun darıyı, çiçeğin ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Beyazın karayı, sineğin yarayı, zenginin parayı sevdiği gibi seviyommmm Yemeğin tuzu, rakının buzu, maymunun muzu sevdiği gibi seviyommm Ördeğin kazı, güzelin nazı, aşığın sazı sevdiği gibi seviyommm Kuşun darıyı, çiçeğin arıyı, erkeğin karıyı sevdiği gibi seviyommm Ananın çocuğu, çobanın gocuğu, yumurtanın sucuğu sevdiği gibi seviyommm Ocağın közü, kirpiğin gözü, ozanın sözü sevdiği gibi seviyommm Garibin sılayı, yiğidin halayı, tencerenin kalayı sevdiği gibi seviyommm Davulun zurnayı, avcının turnayı, devenin hurmayı sevdiği gibi seviyommm Keltoşun kelini, cömerdin elini, dedikoducunun dilini sevdiği gibi seviyommm Çölün yağmuru, çizmenin çamuru, oklavanın hamuru sevdiği gibi seviyommm Tembelin yatmayı, gevezenin atmayı, pazarcının satmayı sevdiği gibi seviyommm Şişenin tıpayı, futbolcunun kupayı, eşşeğin sopayı sevdiği gibi seviyommm Ebenin bebeği, kahvenin dibeği, çenginin göbeği sevdiği gibi seviyommm Memurun masayı, muhasebecinin kasayı, hakimin yasayı sevdiği gibi seviyommm Haylazın döveni, dalkavukun öveni, hergelenin söveni sevdiği gibi seviyommm Sarhoşun dostunu, ayının postunu, yaşlının bastonu sevdiği gibi seviyommm Hatipin lafı, suçlunun affı, açıkgözün safı sevdiği gibi seviyommm Ormanın çamı, kedinin damı, memurun zammı sevdiği gibi seviyommm ) |
| deflexx Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (07-12-2010) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
çok eğlenceli yaa ![]() gülerek okudum sonuna kadar... |
| dü$pérésT Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
deflexx (07-12-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |