![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Barış Cem Kaya - Bilmezdim Konusunu Görüntülemektesiniz. Bilmezdim bu derdin seni yolundan Beni solumdan edeceğini ...Bilmezdim en sessiz yanımdan Yağmuruna bulutlanıp temmuz gecelerinde Fırtınalı sabahlarda kan terleyeceğimi Bilmezdim çok y/anlarımın Az y/anımla yetineceğini Uzaklığının yakınlığım Yakınlığımın uzaklara ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bilmezdim bu derdin seni yolundan Beni solumdan edeceğini ...Bilmezdim en sessiz yanımdan Yağmuruna bulutlanıp temmuz gecelerinde Fırtınalı sabahlarda kan terleyeceğimi Bilmezdim çok y/anlarımın Az y/anımla yetineceğini Uzaklığının yakınlığım Yakınlığımın uzaklara gönül vereceğini Yoksa küs müsün bana Dilime ikâmet edenim Dargınsak eğer Üç günü geçeli aylar oluyor haberin olsun Ve burada yanık kokulu rüzgarlar çarpıyor yüzüme Beni soluğumdan tutuyor üşümelerim Boğazıma yapışmış sıtmalı kelimeler En yakın sağda park’a çektiler kendilerini Söz dinlemez oldu sözler Adına sır diyorlar sevmelerin Gürültülü harflerini sükûta izdivaç ediyorlar Mahrem duygularını telveye terk ediyorlar yani Yorulmadın mı dilimden sessiz çığlığım Senin yerin dağınıklığım Top(ar)la kendimi Yabancısı olduğum bu kentte her şey tanıdık Neyi y/ansam adına benzeyen bir güzelliğe bürünüyor Neye b/aksam az ötede sana kavuşuyor Çıkmaz sokaklar daraltıyor nefesimi Sözümü içime defnediyorum Sustuğumu zannediyorlar Çıkmazlarım adına çıkıyor Rotasını bilmediğim uçaklar geçiyor göğümün üstünden Durup el sallıyorum kalabalıklara Nereden bilsinler onlara ihanet ettiğimi Yabani yanımı karşıma alıp Bin yerinden karışlamak istiyorum hani Yüzüm düşüyor yüzümden Bir kahve fincanın sadeliğine karışıyor göz yaşım Birbirine yabancı cümleler kıvrılıyor omzuma İçlerinde tek tanıdık senli bir gurbet Dedim ya; küskün yanım Bilmezdim bu derdin seni yolundan Beni solu(ğu)mdan edeceğini Bilmezdim vedasız bir ayrılığın Vefasız bir dargınlıkla şerefleneceğini |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |