![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Barış Cem Kaya - Aşk Susacağım - 4 Konusunu Görüntülemektesiniz. Ağır aşk günlüğünün yorgunluğunu ayak ucunda bırak. Adım adım tırman ruhun gemisine. Şu telaşlı göğün pusulu askısında bırak. Sana da bir karavan bulunur şairim. Aşk tufanı kopacak birazdan. Kıyametime gel, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Ağır aşk günlüğünün yorgunluğunu ayak ucunda bırak. Adım adım tırman ruhun gemisine. Şu telaşlı göğün pusulu askısında bırak. Sana da bir karavan bulunur şairim. Aşk tufanı kopacak birazdan. Kıyametime gel, yanıma yaslan. Tabakamdan bir kağıt al eline. Kan damıt kalemine. Değdir dudağının ucuna. Burada tütün bulunmaz, içimi dök içine. İçini rahat tut, tutuldu elleri gemimizin gök ehlinden. Rotamız aşk'tır bizim. Şöyle kıyısından ateş alacağım. Bir miktar da sükutum var dilimde. Ben yine Aşk susacağım. Uykusundan et zalim harfleri, Sabahın beşine kur kelimeleri. Kalemini bir bayram namazına hazırla hadi. Eline verenleri çek elinden. İçimin batısından sola sap. Karanlıkların çöreklendiği mevzilere ser seccadeni. Sözünü aşk namazına hazırla. Ötelere dik gözünü. Yusuf kokulu gömleklere sar tenini. Azizlere susulduğu gibi. Kervanlar da sessiz yürüyüşler gibi. Züleyha karşısında et'ten duvarlar gibi. Dirilt içimdeki sükutu şairim. Gözyaşımla pakla bu bedeni. Sözün ketum ka(y)nayışına bentler kurmalı,hadi. Hadi şairim. Azizlere susulduğu gibi. Kervanlar da sessiz yürüyüşler gibi. Yar karşısında et'ten duvar gibi... Yusuf kokulu gömleklere sar tenimi diyeceğim var daha. Dilimin altından hüzünler çıkaracağım. Sana Aşk Susacağım. Söylenmemiş sözler bulmalıydım oysa. Yüzünü ilk kez yarin gözlerinde yıkayan kelimeler biriktirmeliydim. En yeni sözleri en eski adamlar çoktan tüketmiş şairim. Sayfa sayfa açılıp aşktan kan susmuş şairler. Azımızı çoğa sayın derdi Ustam. Ustamın derdi suskunluk değildi bilirim. Var'ını veren utanmazmış. Cümle gözlerin gözdesi iken, bir "ah"ın gözüne değdim. Bir "sen" değerli cürümüme. Gözlerimsizim şairim. Çoğalt katar katar suskunluklarımı. Hizaya çek yârdan yaralı heceleri. Kaleme izdivaç bas. Derinimde pusuya yatmış ihtilalleri de yaz. Ağıza alınmayacak suskunluklar büyütür peltek dilim. Sen iyisi mi beni bu sabah şiirlerinin darağacına as. Sana söz şairim, sırrımızı saklayacağım. Ben hep sana aşk susacağım. Ateş te üşürmüş İbrahim den [as] bilirim. Düştü mü âşık ateşin peşine bahtına erermiş. Ateşler düştü mü aşk'ın peşinden hâr erirmiş. Bugün günlerden aşkın ateşlere düştüğü gün. Kimsenin kimseye fayda vermediği gün. Haber sal iç yarama. Fayda günü bu gün şairim, Fayda günü bugün.. Faydasız mı dedin? Derdim dermanımdır derdi ya ustalar. Çünkü aşk derdi armağandır. Başka çünkülerin sahtedir. Söz dinlemeyen yanını iyi tanırım. Acıtma öteki yaramı. Acıttığın yerden topla acılarımı. Ölmeye hasrettir onsuzluk, bilsen de yaslanma göğsüme. Onsuzluğum beni ondurmadı şairim. Söyle hangi terazi tartar yutkunduğum cümleleri. Kalbin suskunluk nöbetleri çıldırtmaz mı kalemleri. Karmakarışıklığımın ardından aydınlık bekleme. Karanlığım aydınlığım benim. İki nefes arası kendini bekleyen bir adamım. Öyle ki bir esmer bakışın rengine boyanmış zifiri siyahım. Anla artık şairim eskimeyen sevgilimdir yalnızlığım. Ellerinden tutup yalnızlığımın ben hep susacağım. Ki aşkı da getir/sen bana.Aşka da susacağım.. Barış Cem Kaya - Aşk Susacağım 4 - Üsküdar'da Akşam Oluyor Kitabından... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |