![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Barış Cem Kaya - Yokluğun(u) Düşün(ün)ce Konusunu Görüntülemektesiniz. Diyorum ki uzun soluklu terk etme/sen bu şehri Zira Beşiktaş sahilleri siliniyor haritadan yokluğunu düşününce Yetmezmiş gibi Ümraniye de yetim kalıyor Kız kulesi Galata kulesine sırtını dönüyor İstanbul’un havası cehennemden ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Diyorum ki uzun soluklu terk etme/sen bu şehri Zira Beşiktaş sahilleri siliniyor haritadan yokluğunu düşününce Yetmezmiş gibi Ümraniye de yetim kalıyor Kız kulesi Galata kulesine sırtını dönüyor İstanbul’un havası cehennemden bir sayfa açıyor Balkanlardan çatık kaşlı rüzgarlar esiyor Marmaraya Bana acımıyorsan, bari balıkçılara acı Dertleri fırtına değil, yetmezmiş gibi bir de ekmek parası Diyorum ki uzun soluklu terk etme/sen bu şehri Zira sensiz yürüyünce tadı da olmuyor bu yağmurların Üşüyen ellerinden tutmuyor kimse damlaların Karanfil kokusu başını alıp gidiyor yokluğunda Çayında tadı kaçıyor, tomurcuğunda Ki bilirsin oyunlar öğretirim kelimelere yakışsın diye sırf adına Ayak uyduranını bulmasam da ah’lar çoğaltıyorum inadına Karşı mahalleden toplamak için heceleri Peşi sıra gidiyorum Ellerim boş dönüyorum Senin anlayacağın kelimelerin oyununa geliyorum Diyorum ki uzun soluklu terk etme/sen bu şehri Zira ne bozacısından hayır görüyor Ne d vefası kalıyor İstanbul’un Gidersin diye ödü patlıyor martıların Simitçiler fırını ateşe vermiyor Gevrekliğini yitiriyor “gevrek simit” sesleri. Yeni bir dilenci karışıyor yokluğunda İstiklal’e Bu işe en çok’ta dilenciler kızıyor Bilirsin rekabet en çok ta dilencilerin canını sıkıyor Nerden bilsinler dilinde adından başkasını dilenesi olmadığımı Diyorum ki uzun soluklu terk etme/sen bu şehri Zira saçım sakalım birbirine karışıyor Düşüncesi bile can yakıyor Beşiktaş sahilleri haritadan siliniyor Ümraniye yetim, Üsküdar öksüz kalıyor Kız kulesi, Galata kulesine sırtını dönüyor Adamın canı çok sıkılıyor.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |