![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Barış Cem Kaya - Beş Dakika Daha Konusunu Görüntülemektesiniz. Saat ağzına kadar birikmiş özlemini beş geçiyor Ve birazdan ağır yüklerini devirecek Sol şeritte bir beş dakika daha Düşecek yıpratıp takvim yapraklarından adını. Alıp başını giden beş dakika’ya Sığmayacak hiçbir ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Saat ağzına kadar birikmiş özlemini beş geçiyor Ve birazdan ağır yüklerini devirecek Sol şeritte bir beş dakika daha Düşecek yıpratıp takvim yapraklarından adını. Alıp başını giden beş dakika’ya Sığmayacak hiçbir şey. Uzaklara satacağım tüm uzaklıkları beş dakika da Bir çiğ tasni çoğalacak yüzümün kıvrımında. Ve ben seni özleyeceğim Beş dakika daha.. İnsanın içi sığmıyor be dakikaya Başını dayayıp uyuyamıyor gecenin koynunda. Rahatın kaçıyor kısa kollu zamanların kuytusunda. Dar vakitlere çok şey sığdıramıyor utangaç diller. Biraz daha kal, İçimin derinliğinden de al diyemiyor işte. Beş dakika.. Uzanıp başından tutulmuyor ipi kaçmış beş dakikaların Bir kez daha vur şu görünmeyen acımdan diyemiyor. Beş Dakka da bitiyor beş dakika. Yitmiyor, Çıkıp gitmiyor yüzsüz hüzünler. Bir bulut şaşırıp adresini konuşlanıyor diğer yanıma. Ve ben yine özleyeceğim seni Beş dakika daha.. Birazdan geniş bir caddenin Soğuk vitrinlerin bırakacaksın zam/anları Sağ’dan ikinci dükkânda aklına bile düşmeyecek beş dakika daha beklendiğin. Belki yırtık pantolonlu dilencinin avuçlarına bırakırken Harcayacaksın beş kuruşluk nöbetlerimi Gözün eritecek değdiğinde kestanecinin tezgahına beş dakikalarımı Yağmura sunacaksın Karşılığını ıslanmak olan hesaba gelmeyen anları. Üstelik üşüteceksin belki, Üşüyeceksin büsbütün. Öyle ya umrunda bile olmayacak umurların küsuratlı dakikalar Seni çekilmiş bir yürekte Kol kola hasretler duracak karşımda Ve ben seni özleyeceğim Beş dakika daha.. Üvey evlat muamelesi yapılıyor bu beş dakikalara Yarım bırakılmış bir bardakta Bitmeyi bekleyen iki yudum çay kıvamında önemsizleşiyor Söylenmemiş sözleri ağzına tıkıyor adamın. Kursağında biriktiriyor Yüzü paklanmış kelimeleri. Sandıklarda kilitli kalıyor eski adamların yeni sözleri. Aşk notalı bakışlar düşürüyor akıllara Bir beş dakika daha, N’olur bir beş dakika daha.. Kokulu üzümler gibi sığmıyor hiçbir kaba. Ne ederim ben bir de ıhlamur kokarsa? Ürkekliğim durulu mu sığ sularsa? Uzanır mı vakitler birkaç dakka daha? Zaman bir cellat gibi paslı çivilerle bekleşiyor başımda Sen yine gideceksin Bense sakladığım cümlelere yeni arkadaşlar bulacağım Hiç söylenmeyecek sözler Yetim gülüşlerle büyüyecek biliyorum Soğuk rüzgârlar ustura gibi yolunu kesecek hecelerin Suskunluklar çoğalacak daha da Uykuları aldatacak yine Ve ben seni yine özleyeceğim Beş dakika daha.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |