![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Barış Cem Kaya - Geçmiş Zaman Olur Ki Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir kızı seviyordum o zamanlar, Diye/bileceğim bir gün gelir mi bilmem Belki tek-tük beyazlarım şakaklarımda çoğalmış Bonkör silahlarım çoktan müflis bir tüccara dönüş olur Beyazlarım daha beyaz, Siyahlarım aklanmış olur ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bir kızı seviyordum o zamanlar, Diye/bileceğim bir gün gelir mi bilmem Belki tek-tük beyazlarım şakaklarımda çoğalmış Bonkör silahlarım çoktan müflis bir tüccara dönüş olur Beyazlarım daha beyaz, Siyahlarım aklanmış olur Suyu fazla katılmış bir pilav gibi Lapalaşır mı sözlerim bilemem Belki de suyu çekilir kurak bir gevrekliği anımsatır Sahillerimden çekilmiş mavilere özlem de duyarım Bedeli gözbebeğimin terk-i diyarı olan Torbalanmış gülen gözler olur Mevsim tomurcuğa durmuş baharsa eğer Kokusunu çıkınına doldurup çoktan yola koyulmuş olur Anlamını yitirir kiraz dalları Beyaz gelinliğiyle göz kadrajımda Erik ağaçları da kurur Ve hatta zemheriden devşirme Dokunsalar sağanağa müptela Tutsalar felâketlere eş değer Dilimin ucunda seni anlatan bir türkü durur Bin hafta bin ay üzerinden geçmiş olur Bir kızı seviyordum o zamanlar kıvamında Benden yana hep acıyla karışık Kendinden şekersiz tatsız-tutsuz sade bir kahve olur Gözümün ucunda nöbete durmuş iki damla yaş olur Senden sonrası diye başlayan cümleler Senden sonra ketum, Senden sonra öksüz, Senden sonra anlamı yitirilmiş Hicaz makamında anlam bekleyen notalara gönül koymuş olur Dik duruşlu yalnızlıklar tutar ellerinden renklerin Işıldayan bir esmerlik, Adına yakışan yaslara boğulur Ve belki bir an gelir günlerden Cuma olur Öğle sonrası ilk durağım Bu yakadan mistik kokulu bir cami olur Saatler geçmek bilmez ve nihayet ikindi olur Bahane bu ya Karagümrük’te de işim olur Başımdan bir kova hüzün dökülür Kilit taşı Nurettin Tekke sokak içimin tek aydınlığı olur Solgun rengime yüzüne bakılmaz menevişler durur Sesi de duyulmaz seslerin Onca zamandan sonra sızıyla özlediğim Bir telefon sesi olur Oldu olacak ihtimal bu ya Kayıbımın adı ihmal olur Senden bir haber geçmiş yıllar da, yıllanmış olur Pişmanlığı cebimde saklı suskunluklarla Bir yanım ah, Bir yanım sen olur Her sabah aynaya yansıyan yüzüme ilk lafım kızgınlık olur Belki yetişir sonra tevekküllerim Bir kızı seviyordum o zamanlar; Kısmet değilmiş olur Ve öyle zaman olur ki Günü üçe bölerim Her üçü de adınla başlayıp, Adını dileyen Anlamı adına yakışan bir dua olur Bitmeyen üşümelerim tek tesellim Senden kalan üzerine mürekkep sürülmemiş Kalem dokunmamış boş kağıtlar olur.. |
| YagmuRTaneSi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (01-31-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |