![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan ` AŞK ´ Demledim Ellerimle Konusunu Görüntülemektesiniz. Sen gel de ! Varsın yansın yüreğim , Varsın kör olsun gözlerim . Nasılsa en son seni sevip, seni gördü gözlerim. ♥ Aklima sigdiramiyorum artik benligimi neydim ben ? neden ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sen gel de ! Varsın yansın yüreğim, Varsın kör olsun gözlerim. Nasılsa en son seni sevip, seni gördü gözlerim. ♥ Aklima sigdiramiyorum artik benligimi neydim ben ? neden boyle oldu ??? Aslinda sevilmeyi hak etmedim ben H a k / e t m e d i m .. ♥ Belki içersin diye, ` AŞK ´ demledim ellerimle. Dilin yanmasın diye, Ilıştırdım ` YÜREĞİMDE ´ ♥ Anlasana ! Gelişinle hayat bulan gözlerime, gidişini izlemeyi yakıştıramıyorum... ♥ Mühürlendin sen benim ömrüme Darmadağın yorgun gönlüme (: ♥ Aradigini Buldugunda Iki Elle Saril... Kaybetmek Kolay ama Kazanmak Cok Zordur... ;] ♥ 'Senin' tek özelligin canimin ici , Kalbimin Askimin cicegisin ~ ♥ Ilk batisini ben gördüm günesin , Gün batimina Sen yetistin ´´ ♥ Yasamaktan baska söyle aramizda farkmi kaldi? Cansin derdin, Canmi kaldi (!) ♥ Şimdi sen , SU olduğunu düşün. Su kadar özel, su kadar faydalı ve su kadar tükenmez. Su gibi hayat kaynağı olduğunu düşün VAZGEÇİLMEZ OL ! ♥ ♥ Durur atışLarı yorgun kaLbimim.. Ses öLür ruh öLür ben öLür.. Birtek " sen " kaLırsın içimde.. ♥ Bazi Seyler..? Herseye Deger... ♥..Sen Gibi..♥ ♥ Gerekçesi yok ki aşkı, tertemiz yaratılmışlıklarıyla sadece hak edebilen doğuştan şanssızlar hep kaybederken, ♥ "dünyanın en güzel yüzünü bembeyaz bir yatağın üzerinde ağlatanlar" tutkuyla sevilenler olarak kalacaklar. ♥ Nazan Bekiroğlu/Cümle Kapısı ♥ Her şey oyun olsa "elim sende" kalsa, ne muhteşem ebe olurum.. ♥ ♥ Boğazıma Kaçtı `Aşk `ın . Ne Zaman Öksürsem ` Sen ` Diye , Hayat Arkamdan Vuruyor ELLeriyLe . `OnunLa Geber ` Diye (: ♥ ♥ FazLa birşey istemem ~ Bana sen gerek ♥ (: ♥ Gecenin en karanlik yerindeyim. Bir sigara atesinin aydinlattigi kadar isin bile olsan, YINE DE(!) istiyorum seni.. ♥ ... Ser Aşkını üstüme . .
♥ neŦesim neŦesine ´neŦes´ κatsın.. ![]() ♥ Necip Fazıl üstada bir gün sormuşlar: "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz?" "Benim için yanan bir tek o var" demiş. ♥ ~ meseLα . . *sırαdαki pαrçα* ♫ sen oLsαn ßαnα geLsen ♥ ♥ Sevmekten vazgeçtim ! Aşk mı ? Boşverdim ! Ama "SENİ" kazanmak için hayatımı verdim .. ♥ (04.03.2011) ♥ |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye AYIŞIĞI İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Necip Fazıl üstada bir gün sormuşlar: "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz?" "Benim için yanan bir tek o var" demiş. Mükemmeller kuzum çokk beğendim emeğine sağlıkkk... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Tüm aşıkLara .)) ♥ |
| AYIŞIĞI Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
-Aşk (03-29-2011) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bitsin zaman sen kal benimle... Yağmur dönerken kara ŞarkıLar var faLımda Hepsi sana ~ GönLümden ~ gecen hatiraLarimda sakLi `~ ´´ Bir tebessum yuzumde akLimda sen vardin´´ Ben neleri bırakmış olucam geride Ne başlangıçları ne ayrılıkları Tıpki s e n i n gibi .. Biliyor musun tek sorun var kendime şimdi N e ` o l u c a k ´ h a l i m .. Sen Ben içimde CümLe aLem dışımda ! Sen Ben içimde İyiki vaRsın yanımda !! ♥ ♥ Hani gözLerin ? Hanii ? Yumdum gözlerimi Karanlıkta sen varsın Karanlıkta sırtüstü yatıyorsun Karanlıkta bir altın üçgendir alnın ve bileklerin Yumulu göz kapaklarımın içindesin sevdiceğim Yumulu göz kapaklarımın içinde ş a r k ı l a r Şimdi orda herşey seninle başlıyor Şimdi orda hiçbir şey yok senden önceme ait Ve sana ait olmayan (Nazım Hikmet Ran) Söz, tutunduğumuz tutulduğumuz bir sevgili; sevgiliye vardırdığı için yüreğe sevimli.. söz ki - yüreğe dokundu diye- onu yazan eli, söyleyen dili, dokuyan yüreği sevimli kılan bize... söz ki tutkuların evveli söz ki, tutsaklığımızın kaderini çizen söz ki, hatrına yüreğimizde(kinde)n vazgeçebildiğimiz B ü y ü k şeylerden k ü ç ü k mutluluklar değil k ü ç ü k şeylerden b ü y ü k mutluluklardır .. aslolan başarabilirseniz eğer ! Başarabilen beri gelsin ... Ben bende değil ,sende de hem sen,hem ben.. Ben hem benimim,hemde senin,sende benim.. Bir öyle garip hale geldim ki bugun. Se Gerçeğin hayâlden en bariz farkı Uzağa atarsın yakına düşer Öyle günleröyle simalar var ki Unutmak istersin aklına düşer !... n ben misin? yoksa ben mi senim? Müptelayım bir ümitsiz gizli derdin zehrine Bu sebepten her geçen gün düştü dermanım benim.. Na’zar eyleme yar! Lal’im… Ahvalim mecalsiz… Külliyen yalan olsun aşk’sız geçtiğim her gün! Sen Na’zar eyleme de A ş k konsun benim adım.. Iki kelime iki isim yarısı benim - yarısı sensin... Izleri avuçlarımda kalmış el yazımda gizlimsin Vazgeçilmezim Kinim Nefretim Serzenişimsin K o r k t u m . Gidip de varamamaktan değil varıp ta dönüş yolunu bulamamaktan değil dönüp de geride bıraktıklarımı yerinde bulamamaktan değil; kendimi bulamamaktan, bulduğumda korkmaktan korktum.... Edebiyle yaşayan her insanın ! Kendi bedenine, kendi yüreğine, Kendi... Ruhuna sonsuz saygısı olur. Benimde bedenime,Ruhuma, yüreğime bir saygım var. Her önüme çıkanla olmam, olanla da hiç Selamlaşmam bile, bana gelen görselliğime değil, imkanlarıma, değil Sahip olduklarıma değil, bedenime değil, bana gelen yüreğime gelir sol Yanıma dokunur tenime değil .. İnsan Hamalı: Bazen madden ve çoğu zaman manen insanların yükünü taşırım itina ile.. Ne zamana kadar mı? "Akıllanıncaya kadar.. Akıllanıncaya.." ...ve seni a ş k l a kutluyorum a ş k en güzel duadır çünkü o dua ki bana seni gönderdi.... (04.03.2011) |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |