![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Siyah Elbise Konusunu Görüntülemektesiniz. ve adam dedi ki.. her gece düşüme gelip tarama kızıl saçlarını. geçme içimden delice salınarak ayakların çıplak açıkta kalan omuzların apak davetkar bakıyorken gözlerin dudakların ıslak gece kayarken avuçlarımın içinden ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ve adam dedi ki.. her gece düşüme gelip tarama kızıl saçlarını. geçme içimden delice salınarak ayakların çıplak açıkta kalan omuzların apak davetkar bakıyorken gözlerin dudakların ıslak gece kayarken avuçlarımın içinden fütursuzca hala aykırıyım kendime ve hala saçlarım kızıl hala o siyah elbise var üstümde sönmüşken gözlerimde deniz fenerleri karanlıkta kaldım sıcağına sar beni sök al bu bedeni ölüm döşeklerinden sana doymadım ki ben istemezsen ben gelmem sen sakın gitme düşlerimden sana düş/tüm sana yandım sana ö l d ü m ben şimdi sen gideceksin değil mi hiç bilmediğim tenler durak olacak bana saçlarımı boyayacağım sarıya görünce bir yerlerde üzüleceksin ve bana lanet edeceksin bilmeyeceksin seni unutmanın adı yok şekli yok her dokunduğum tene düşeceksin saçlarımın sarısına aldırmayarak kokumdan tanıyacaksın beni izimi sürecek hasret kalan tarafın ben temiz kalacağım kirleneceksin… seni anlatacağım kim bilir kaç gün kaç gece anlattıkça eksileceksin içimde bazı geceler şeref(sizl)ine içeceğim akacak gecelerim sana doğru sarhoşluğumda uçurumlar birikecek zulamda ahhh yar! her gece o uçurumlardan düşeceğim ağlayarak yüzümde bir mavi gülüş avuçlarımda senli bir düş üzerimde aynı siyah elbise rengi biraz solmuş ve kadın dedi ki… ölümü düşürdüm gözlerine ben de gelsem iyi ya hava sıcak yarın yine güneş doğacak bakma bugün içtiğime çok sevdalar var yaşanacak ö l m e z insan iki kere “öğrendim hayatın kanununu…iki yalan bir doğruya durur mu…? devran dönerken ben durursam olur mu…?” SEVGI KAYA |
| AYIŞIĞI Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (03-04-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |