![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Ey aşk ! Konusunu Görüntülemektesiniz. Ey Aşk Ey aşk! Neden yazıyorum seni? Neden kalemimdesin Seni yazmakta Sana inanmak değilmidir! Ey aşk! Neden okuyorum seni Seni okumakta Aramak değil mi seni! Sen aşk! Sana diyorum Neden ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Ey Aşk Ey aşk! Neden yazıyorum seni? Neden kalemimdesin Seni yazmakta Sana inanmak değilmidir! Ey aşk! Neden okuyorum seni Seni okumakta Aramak değil mi seni! Sen aşk! Sana diyorum Neden düşünüyorum seni? Seni düşünmekte Bir düşkünlük değilmidir sana! Sus artık aşk! Hala niye dinliyorum seni? Neden her şarkıdasın! Seni dinlemekte Arzu duymak değilmidir sana! Ve ey aşk! Neden çekip gitmiyorsun hayatımdan Neden her yerdesin.? Kurtulamamakta senden Esirin olmak değilmidir! Mehmet Fatih Balta alıntı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 12:10. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |