![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Aşk Forumunda Bulunan Aşk'a GeLdim Konusunu Görüntülemektesiniz. özgürlüğe susamış, kankırmızı isyanlarımda... son dokunuşlarıydı gitmelerinin... ahh’larım figanlarımı sardığında, ’amann’ diledi sevmelerim.... -ve bir elimde, gümüş tesbih diğerinde iki dal beyaz gül’le... çöllere serildiğinde yüzüm... - bir kuru dal ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| özgürlüğe susamış, kankırmızı isyanlarımda... son dokunuşlarıydı gitmelerinin... ahh’larım figanlarımı sardığında, ’amann’ diledi sevmelerim.... -ve bir elimde, gümüş tesbih diğerinde iki dal beyaz gül’le... çöllere serildiğinde yüzüm... - bir kuru dal uzat zemzemine susamış bedenime, -dedim.... daha yanmadın... seraplarını ardında bırak, kurut güllerini, gül dudaklarımda -dedi... isteme benden, kıyamam güllerime ve dudaklarına, onların yerine, versem ikincil baharlarımı, yüklense bir ömür boyu aşk, -alaturka sevdalarımı maktülü olsam gülüşlerinin yetmez mi, -dedim... o zaman... bırak sevdalarını ardında, öyle gel, -dedi... tüm benlerimi bıraktım sen olmaya geldim -dedim... söz verdim... geldim... sonra .........sen gittin aşkla gittin... kaldım öylece,ben başıma... -(b) aktım ardından, -(y) andım... ....yandım .......yandım (u) yandım... ve sonra (k) öze düştüm... (s) öze geldim.... aşk’a geldim. H.Ali Aydın |
| AYIŞIĞI Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (03-04-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |